Aktywne Wpisy

drakonia +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mdlejtecole +105
Ktoś powiesił chleb na śmietniku, bo wyrzucić nie wolno, ale zostawić też głupio, więc niech los zdecyduje, komu przypadnie w udziale. Może weźmie go bezdomny, może śmieciarz, a może osiedlowy kolekcjoner okazji. Jeśli nikt się nie skusi, to za kilka dni wyhoduje się na nim penicylina i chleb zyska wartość medyczną. Wtedy dopiero będzie walka, kto pierwszy zdąży. Na razie wisi jak tajemnicza ofiara dla nieznanego odbiorcy.
#patologiazewsi #patologiazmiasta
#patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: 1000013581
Pobierz

Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill #mikrokoksy #alkoholizm
Tak prowadze zdrowy tryb zycia i pije p--o - nie wiem co w tym "XD" bo jak mam to inaczej wytlumaczyc. Jakbym napisal, ze nie prowadze zdrowego tryb zycia to byscie dali rady zmien tryb zycia XD
Miałem coś tam napisać w edicie, że skoro masz wątpilwości to dobrze, bo nie jesteś jak reszta mirków na wyparciu że przywalanie się o codzienne już łojenie 4-6-8 piw dziennie (by w ogóle coś poczuć) to zamach na wolność od niewinnego browarka i odbierdolta się normiku sojaku oski
pić, obserwować
@eeehhh wez tu nie pisz i zmien pasek na rozowy bo nie idzie logicznie rozmawiac XD Ja nikogo nie obwiniam za swoje picie piwa nie wiem skad to wzielaŚ XD
@KieszonkowyChad92: Mmmm wykopowy Kalwin Klajn po sześciu Tatrach, prosto z tagu przegryw, taki menski, czujecie ten testosteron?
@KieszonkowyChad92: Może spróbuj coś innego chłeptać po prostu niż %?
Spotkałam się z pacjentami którzy mimo kilku browarów dziennie twierdzili, że nie mają problemu. Jeśli p--o 0% to nie to, to znaczy, że chodzi o sam a-----l. Alkoholizm ma wiele form, to nie tylko picie wódki do odcięcia, również tzw. alkoholizm wysokofunkcjonujący. Czy kiedyś to było jedno piwko, a teraz jest
Nie planuje tego z wyprzedzeniem, zawsze msze isc specjalnie po p--o - nie mam w lodowce.
Jestem singlem bo 170cm wiec nie musze tego ukrywac