Aktywne Wpisy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz
KingOfTheWiadro +11

Spotkaliście się z czymś takim, że jak się staracie i angażujecie, to osoba się dystansuje i wydaje niezainteresowana, ale jak to wy się dystansujecie i przestajecie zabiegać, to wtedy tej osobie zaczyna zależeć?
#pytanie #relacje #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@TypowyDaltonista: kurde, u mnie nie zadziałało :/ Pewnie źle dobrałem pasek do spodni.
udało mi się z tego wyjsc, ale nie było łatwo. Teraz w fajnej równowadze żyję, polecam ten stan.
Trafiasz na zle kobiety. W normalnym, kochającym się związku, zaangażowanie jest wzajemne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Jestem kobietą i wcale to na mnie dobrze nie działa. Chyba odpuszczę, bo to nie powinno tak wyglądać.
@xpear @TheDarkSideOfTheMoon @TypowyDaltonista @blackthorns
pogadaj z chatgpt, niech Ci poleci jakieś książki.
@mirko_anonim: poczytaj o stylach przywiązania. Być może działa tu pewien schemat?