Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto jeździć BMW do pracy?
Czy takie BMW, żeby jeździć na co dzień do pracy i w ogóle, to obciach czy spoko? Tylko chodzi mi o wersję bez oznaczenia 22 i z inną maską, gdzie są dwa wloty powietrza po bokach, ale mniejsze.

#bmw #pytanie #samochody #motoryzacja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Sprawdź, czy płyn do kierunkowskazów dolany.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Czy warto jeździć BMW do pracy? Ⓘ
Czy takie BMW, żeby jeździć na co ...

źródło: 123455

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drahtzieher:

a czemu nie? ja z---------m takim, w planach jeszcze przepustnica na pilot, przed ostatnim tłumikiem, co by to głośniej jeszcze grało :)

Moje fabryczne 126 dB patrzy na taki wieśtuning z lekceważeniem. Z czym do ludzi?
  • Odpowiedz
Czy takie BMW, żeby jeździć na co dzień do pracy i w ogóle, to obciach czy spoko?

@mirko_anonim: Nie nazwałbym tego obciachem, ale takim bmw do pracy w 2025 roku też już bym raczej nie jeździł. E46 jest generalnie zajebistym autem, ale upływającego czasu jednak nie jesteś w stanie oszukać. Do tego wszelkiej maści patologia drogowa, sebixy i karyne zepsuły ludziom postrzeganie tego auta. Myślę, że tak na kilka lat
  • Odpowiedz
Jak tak bardzo przejmujesz się opinią innych na drodze, to może lepiej wybierz Skodę

@Rustyyyy: I widzisz... nie opinia innych od e46 które technicznie było bardziej wygłuszonym e36 w dużej mierze wyszło e90, f30, g20 jest teraz g28 to jest chyba lift i za dłuższą chwilę mają wyjść 2 nowe modele serii 3, jakby pewnych rzeczy technologicznie nie jesteś w stanie przeskoczyć w stosunku do auta co najmniej 3 generacje
  • Odpowiedz
@kasztan00: mam obecnie wydech z m-performance, nie ma tam klapek wydechu, brak downpipe i nadal mam fabryczne katalizatory, ale jednak ten tłumik tylny i tak mega wycisza, jest fajnie tylko podczas cold startu jak wastegate jest otwarte, potem jest cichawo. Przepustnica przed ostatnim tłumikiem w sumie fajnie podbije głośność, ale bez przesady.

126 to już chyba trochę hardkor, co? Masz jakieś klipy?
  • Odpowiedz
@drahtzieher:

126 to już chyba trochę hardkor, co? Masz jakieś klipy?

Maserati Granturismo, seryjny wydech, 126 dB w trybie Sport. Faktem jest, że w manualu wyraźnie piszą, że tryb do użytku wyłącznie poza drogami publicznymi, ale jest.
  • Odpowiedz