Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +6
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

Czy takie BMW, żeby jeździć na co dzień do pracy i w ogóle, to obciach czy spoko? Tylko chodzi mi o wersję bez oznaczenia 22 i z inną maską, gdzie są dwa wloty powietrza po bokach, ale mniejsze.
#bmw #pytanie #samochody #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Sprawdź, czy płyn do kierunkowskazów dolany.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 123455
Pobierzźródło: 589783927_728056023677210_9202706433708586931_n
PobierzMoje fabryczne 126 dB patrzy na taki wieśtuning z lekceważeniem. Z czym do ludzi?
@mirko_anonim: Nie nazwałbym tego obciachem, ale takim bmw do pracy w 2025 roku też już bym raczej nie jeździł. E46 jest generalnie zajebistym autem, ale upływającego czasu jednak nie jesteś w stanie oszukać. Do tego wszelkiej maści patologia drogowa, sebixy i karyne zepsuły ludziom postrzeganie tego auta. Myślę, że tak na kilka lat
@Cztero0404 Jak tak bardzo przejmujesz się opinią innych na drodze, to może lepiej wybierz Skodę
@Rustyyyy: I widzisz... nie opinia innych od e46 które technicznie było bardziej wygłuszonym e36 w dużej mierze wyszło e90, f30, g20 jest teraz g28 to jest chyba lift i za dłuższą chwilę mają wyjść 2 nowe modele serii 3, jakby pewnych rzeczy technologicznie nie jesteś w stanie przeskoczyć w stosunku do auta co najmniej 3 generacje
126 to już chyba trochę hardkor, co? Masz jakieś klipy?
Maserati Granturismo, seryjny wydech, 126 dB w trybie Sport. Faktem jest, że w manualu wyraźnie piszą, że tryb do użytku wyłącznie poza drogami publicznymi, ale jest.
źródło: 1000065569
Pobierz