Aktywne Wpisy

Fala_Magnezu +57
Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
źródło: 1000005279
Pobierz
dowujawafla +397
źródło: scaled_1000004216
Pobierz

#polka
#zwiazki #moderacjacontent
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@thorgoth: jedyne s----------e to wystąpiło u laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth: ty naprawdę nie widzisz hipokryzji w tym co napisałeś i jak przedstawiłeś tę sprawę (w kłamliwy sposb)? Przecież gdyby obrócić sytuację o 2137 stopni, to byś był w 1 szeregu i darł gębę z innymi. I nie mów, że byłoby inaczej, bo widziałem w wielu postach jak gnoiłeś facetów
Winna w tej sprawie jest tylko i wyłącznie baba.
@thorgoth: napisałeś przepoteżną bzdurę, gdyż poczucie humoru jest jednym z najbardziej subiektywnych czynników i człowiek nie ma kompletnie kontroli nad tym co go śmieszy.
A tej sytuacji choleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeernieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daleko do bycia bezbekiem, jak ktoś lubi się śmiać z ironii życia lub czarnego humoru.
Komentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth: zachowujesz się w tym momencie jak obrzydliwy hipokryta, który wyrzuca do śmieci swoje deklaracje o uczciwym podejściu. Robisz fikołki przy obrzydliwej hipokryzji.
Potrafisz wskazać ta hipokryzje bez chocholenia?
Istnieją ludzie którzy w zemscie na wspolmalzonku potrafią skrzywdzić dziecko. I to sa takie same spierdoksy jak ludzie którzy sie cieszą z tego ze dzieciak dorośnie bez ojca "bo witaminkę zapiecze"
Oczywiście ze baba zrobiła cos obrzydliwego i możliwe ze zostawienie jej jest najlepszym wyjściem, ale CIESZENIE SIE z tej sytuacji gdzie collateral damage spada na kogoś kto nie zawinił jest
@thorgoth: tak parsknąłem ze śmiechu, że nawet sobie nie zdajesz sprawy. Wiedziałem, że jesteś niegłupim lewicowcem, ale nie wiedziałem też ze jesteś zwykłym hipokrytą. No cóż, może gorszy dzień, nie moja sprawa.
Każdy komu nienawiść do witaminek nie rzuca sie mozg jest hipokrytą?
@kondradodendron: Pewnie dlatego że to wykop.pl a, nie "z życia wzięte" czy inna grupka na facebooku do trolowania blakpylowych wykopków XD
inb4 "kukold, spermiarz, simp, beciak!" - też uważam że w tej sytuacji (która nigdy nie miała miejsca) winna jest tylko i wyłącznie kobieta która podstępem chciała zrealizować własne cele.
Przykładowo (w komentarzach jest że to fejk, a on specjalnie trolluje):
https://wykop.pl/wpis/78876749/gdy-promujesz-czystosc-dziewictwo-i-zycie-w-zgodzi
Ale możesz popierdzieć jeszcze ( ͡º ͜ʖ͡º)