Wpis z mikrobloga

Jakiś przymuł sie cieszy ze razem z laską nasrali dzieciakowi w życiorys

@thorgoth: ty naprawdę nie widzisz hipokryzji w tym co napisałeś i jak przedstawiłeś tę sprawę (w kłamliwy sposb)? Przecież gdyby obrócić sytuację o 2137 stopni, to byś był w 1 szeregu i darł gębę z innymi. I nie mów, że byłoby inaczej, bo widziałem w wielu postach jak gnoiłeś facetów

Winna w tej sprawie jest tylko i wyłącznie baba.
  • Odpowiedz
co nie zmienia faktu, ze cieszenie sie z tej sytuacji jest przejawem n----------a mózgowego

@thorgoth: napisałeś przepoteżną bzdurę, gdyż poczucie humoru jest jednym z najbardziej subiektywnych czynników i człowiek nie ma kompletnie kontroli nad tym co go śmieszy.

A tej sytuacji choleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeernieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daleko do bycia bezbekiem, jak ktoś lubi się śmiać z ironii życia lub czarnego humoru.
  • Odpowiedz
w odwrotnej sytuacji tez uważałem to samo.

Dziecko poczęte w tych okolicznościach ma p--------e a cieszenie sie z tego to s----------e umysłowe w stopniu ciężkim

@thorgoth: zachowujesz się w tym momencie jak obrzydliwy hipokryta, który wyrzuca do śmieci swoje deklaracje o uczciwym podejściu. Robisz fikołki przy obrzydliwej hipokryzji.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: pierdu pierdu.
Potrafisz wskazać ta hipokryzje bez chocholenia?

Istnieją ludzie którzy w zemscie na wspolmalzonku potrafią skrzywdzić dziecko. I to sa takie same spierdoksy jak ludzie którzy sie cieszą z tego ze dzieciak dorośnie bez ojca "bo witaminkę zapiecze"

Oczywiście ze baba zrobiła cos obrzydliwego i możliwe ze zostawienie jej jest najlepszym wyjściem, ale CIESZENIE SIE z tej sytuacji gdzie collateral damage spada na kogoś kto nie zawinił jest
  • Odpowiedz
pierdu pierdu.

Potrafisz wskazać ta hipokryzje bez chocholenia?

@thorgoth: tak parsknąłem ze śmiechu, że nawet sobie nie zdajesz sprawy. Wiedziałem, że jesteś niegłupim lewicowcem, ale nie wiedziałem też ze jesteś zwykłym hipokrytą. No cóż, może gorszy dzień, nie moja sprawa.
  • Odpowiedz
  • 17
@thorgoth: ja się ciesze że laska ponosi konsekwencje swojej decyzji, bo ten system jest tak skonstruowany aby nigdy nie ponosiły, dodatkowo jeszcze faceci mają je utrzymywać i bulić na nie pieniadze, które kapitan państwo nam zabiera i im daje.
  • Odpowiedz
Dlaczego takie wpisy spadają

@kondradodendron: Pewnie dlatego że to wykop.pl a, nie "z życia wzięte" czy inna grupka na facebooku do trolowania blakpylowych wykopków XD

inb4 "kukold, spermiarz, simp, beciak!" - też uważam że w tej sytuacji (która nigdy nie miała miejsca) winna jest tylko i wyłącznie kobieta która podstępem chciała zrealizować własne cele.
  • Odpowiedz