Wpis z mikrobloga

Kupiliśmy sobie z niebieskim nową pralkę wraz z suszarką. A starą pralkę chłop zabrał do rodziców, bo się tam przyda.
Zapytał się o to jak się wlewało płyny (pralka ma funkcje opti dose, więc lało się raz na parenaście prań).
Zaczęłam googlować i okazało się, że przez 2 lata, praliśmy ubrania w płynie do płukania, a potem płukał się w płynie do prania. xD

Przez prawie 2 lata źle praliśmy ubrania xD - Śmieszne, że żadne z nas nie zauważyło, ubrania były zawsze czyste i jak ładnie pachniały xD

No debil ze mnie xD - już nawet nie pamiętam, czemu uznałam, że jest na odwrót te 2 lata temu.

#zalesie #debilzemnie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gaga-jaga ja nieco krócej.. i to tylko dlatego, że szyjka od pojemniczka się ukręciła. Napisałem maila do producenta, czy sprzedają oddzielnie pojemniczki. Gdy odpisali z pytaniem, w jaki sposób dolewam płynu, to mnie olśniło ( ͡º ͜ʖ͡º) na szczęście pojemnik wysłali, a ja jestem nieco mądrzejszy
  • Odpowiedz
@Tyrande: do mnie od 3 lat przychodzi pani sprzątająca i przez te 3 lata robiła mi pranie tak jak Wy xDDD Aż któregoś razu coś mnie tknęło, że chyba coś jest nie tak i obczaiłem filmik od LG na YT. No i oczywiście okazało się, że odwrotnie wlewała xDDD Jak ją uświadomiłem, to oznajmiła, że ona tak cały życie robi u siebie w domu (ma taką samą pralkę) xDDD
  • Odpowiedz