Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

To jest właśnie poziom ludzi, którzy mają prawa wyborcze. Oni będą decydować kto będzie języczkiem u wagi w przyszłym rządzie. Można sie tylko załamać.
#neuropa #polityka #bekazkonfederacji
@mhmhmhmhm: dodatkowo otoczona przez Włochy, Niemcy, Austrię i Francję - największe rynki zbytu w Europie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Powiedz mu, że Szwajcaria podpisała w UE umowę i wdraża tak samo europejskie dyrektywy jak państwa w UE.
@mhmhmhmhm: Ostatnio też się wdałem w jakieś prztyczki na temat Polexitu i podałem przykłady krajów które do UE nie weszły, a zaczynały z podobnego poziomu jak my: Ukraina, Białoruś, naskoczyli na mnie właśnie ze Szwajcarią i Norwegią że zobacz jakie u nich bogactwo a przecież nie weszli do EUROKOŁCHOZU!!! No ręce opadają....
@galicjanin: @Magiel-19 @mhmhmhmhm wykopki chyba mylą UE z NATO. UE to nie sojusz militarny. Ukraina dla przykładu nie jestg ani w UE ani w NATO i to jakoś nie przeszkadza UE czy innym państwom jak USA pomagania jej.
Nie mają prawa głosu ale muszą się dostosowywać pod dyktando ue
@mhmhmhmhm: spoiler, wy się absolutnie niczym nie różnicie. Wprost przeciwnie, jesteście nawet gorsi, bo brauniarze zawsze byli na marginesie i to wy odpowiadacie za ich siłę.
Ruskie rubelki ruskimi rubelkami, ale to wy stworzyliście im perfekcyjne warunki do obrośnięcia w tłuszcz i siłę. Lekceważyliście normalnych ludzi, wyzywaliście
@galicjanin: tylko skąd by się ten dobrobyt wziął? Chyba z pompowania naszych podatków do ukraińskich oligarchów. Polska przed wejściem do UE od 90 do 2004 przynajmniej zwiększyła swoje PKB czterokrotnie.
Z naszej perspektywy wprowadzenie Ukrainy do UE lub NATO działa na naszą niekorzyść.
Pamiętasz ile patologii wyjechało do UK po otwarciu granic? No to nawet gorsza by przyjechała do
Nie imputuj mi miłości do pisu, bo gardzę nimi tak samo jak po.