Aktywne Wpisy

Mirki, jak to u Was obecnie wygląda?
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Jaki model pracy dominuje u Ciebie obecnie?
- Full Remote (100% z domu / kawiarni / plaży) 34.3% (1503)
- Hybryda (2-3 dni w biurze, reszta w domu) 23.5% (1027)
- 100% stacjonarnie, w biurze 17.7% (777)
- Praca w terenie/zakładzie 16.5% (722)
- Własna działalność stacjonarna (np sklep) 3.2% (138)
- Nie pracuję / Studiuję / Szukam pracy 4.8% (211)

yourgrandma +101
Zakończyliśmy XLVII edycję #wykopoweprzeboje. Zwycięzcą został niespodziewanie Zankoku na tenshi no tēze z serialu Neon Genesis Evangelion), który pokonał Dan Dan Kokoro Hikareteku z Dragon Ball GT w finale. Trzecie miejsce zajmuje Again z anime Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Jutro głosowanie na kategorię następnej edycji.
Dodatkowo napomknę, że pojutrze zmieniamy system zgłaszania piosenek - zamiast zgłaszać utwory pod wpisem będziemy to robić
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Jutro głosowanie na kategorię następnej edycji.
Dodatkowo napomknę, że pojutrze zmieniamy system zgłaszania piosenek - zamiast zgłaszać utwory pod wpisem będziemy to robić
źródło: 66fc9f7e8455657c0285405b206787d62499c95859e14c5e60e4bb1e8b9ee7f6
Pobierz

Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz@Filipiak20: a w tej bajce były smoki? ¯\(ツ)/¯
Mamy AC w żony aucie za jakies 2,5k przy wartosci 90k - > miesiąc po kupnie auta jechałem w nocy przez las i mijałem się z
Przy czym ja nawet dla gruzów poniżej 10 tys. brałem zawsze w miarę przyzwoite assistance żeby potem nie kombinować jak coś się stanie.
zwłaszcza, że nie jest to tanie auto. rozumiem jakiś gruzik za 4-5k to nie.
Na pewno opłaca się brać ubezpieczenie od wandalizmu, żywiołów i szyb/opon. To kosztue smieszne pieniądze, a szyby juz mi kilkukrotnie dupe uratowały w młodszych samochodach gdzie płaciłem składkę typu 150pln rocznie a wymiana kosztowała 2k i nie tracąc znizek na AC
Natomiast od napraw to juz jest inna rzecz. Przy takiej wartości samochodu nie ma szans na naprawę w ASO, dziwi mnie że jeszcze proponują ci
Białe sznurówki do glanów już w cenie, czy trzeba samemu dokupić?
@czarrny: każda stłuczka to będzie szkoda całkowita. Ja bym nie brał
@Ranger: przychodzi pigmentododatni inżynier i auto znika w nanosekundę, tzn imploduje xD
może byc tak, że przyjdzie lato i grad ci zmombarduje karoserie. Jestes wtedy w dupie. Wyleci ci dzik - jestes w dupie. Ja bym brał.