Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz@Filipiak20: a w tej bajce były smoki? ¯\(ツ)/¯
Mamy AC w żony aucie za jakies 2,5k przy wartosci 90k - > miesiąc po kupnie auta jechałem w nocy przez las i mijałem się z
Przy czym ja nawet dla gruzów poniżej 10 tys. brałem zawsze w miarę przyzwoite assistance żeby potem nie kombinować jak coś się stanie.
zwłaszcza, że nie jest to tanie auto. rozumiem jakiś gruzik za 4-5k to nie.
Na pewno opłaca się brać ubezpieczenie od wandalizmu, żywiołów i szyb/opon. To kosztue smieszne pieniądze, a szyby juz mi kilkukrotnie dupe uratowały w młodszych samochodach gdzie płaciłem składkę typu 150pln rocznie a wymiana kosztowała 2k i nie tracąc znizek na AC
Natomiast od napraw to juz jest inna rzecz. Przy takiej wartości samochodu nie ma szans na naprawę w ASO, dziwi mnie że jeszcze proponują ci
Białe sznurówki do glanów już w cenie, czy trzeba samemu dokupić?
@czarrny: każda stłuczka to będzie szkoda całkowita. Ja bym nie brał
@Ranger: przychodzi pigmentododatni inżynier i auto znika w nanosekundę, tzn imploduje xD
może byc tak, że przyjdzie lato i grad ci zmombarduje karoserie. Jestes wtedy w dupie. Wyleci ci dzik - jestes w dupie. Ja bym brał.