Aktywne Wpisy

astralkowa +481
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory

Wilczak +99

![[AKTUALIZACJA] Chat Control politycy znów chcą czytać nasze prywatne wiadomości](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc48c0ce38341877ca018285e053a5f6d5ae28a42b66c8093f27080bd6ac030c,q80.jpg)

Nawet nie myślałem o tym ale trochę racja, coś mało ubywa tej wodiczki
Co prawda o pralce tego samego nie można powiedzieć, ale to szczegół ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też zauważyłem że sklepy w tych dostawach mają skłonność
@viciu03: frisco czy kerfury dowożą vanami używając wózków. Ale tak, maja troche drozej, niz normalnie w sklepie, no ale dostarczaja pod same drzwi. Ale fakt, toreb po tym milion, a za każdą sobie liczą. Generalnie jak masz same zakupy jedzeniowe, to nie problem. Problem się
@viciu03: Nie robię większych zakupów.
Ja niestety nie wiem czy będę mógł mieć prawko przez spore problemy ze wzrokiem, a że z finansami u mnie na razie jeszcze jest tak, że starcza od 1 do 1 raczej, to jeszcze spora kolejka różnych wydatków nim przyjdzie czas na podjęcie próby zrobienia
@viciu03: Nie da się jechać na samej wodzie. Przynajmniej u mnie. Jak masz w domu czajnik, to kawa / herbata.
@pasta_alla_carbonara: Na co dzień auto jest zbędne. Czasem by się przydało, aby móc gdzieś dojechać.