Wpis z mikrobloga

#iptv #tvteam Chcę kupić listę na TVTeam,Założyłem tam konto.Nie mam karty debetowej ani kredytowej.Mam konto w banku PKO sa i kartę bankomatową,więc Zarejestrowałem się na PayPal.Dostałem od PayPala dane do przelewu z banku do PayPala,ale mój bank odrzuca przelew.I teraz pytanie,czy muszę powiązać mój rachunek bankowy z PayPalem
w nowym oknie wyboru nie ma mojego banku.Co dalej.Może jest jakaś inna metoda kupienia TVTeam.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tadeuszw46: Nie odpowiadaj mu nawet, to troll. Załóż sobie Revoluta do takich rzeczy, doładuj sobie konto Revolut zwykłym przelewem, generuj sobie karty jednorazowe i tymi sobie opłacaj.
  • Odpowiedz
@danoneek: wiesz, czy może być jakiś przypał jak podam fejkowe imię i nazwisko przy płaceniu za pomocą karty jednorazowej revolut? ma to jakieś znaczenie?
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek kiedyś. Ale teraz jest to samo. A te kiedyś to było z 20 lat temu. A karty nie mają tak długiej ważności zeby jeszcze ktoś taka kartę posiadał
  • Odpowiedz
@Nekrotyl: Być może jeszcze są, nie wiem. Wiem natomiast, że takie były, a skoro autor twierdzi, że nie ma debetowej, to albo nie ma, albo się myli. Tyle.
  • Odpowiedz