Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

tymczasem w alternatywnym wszechswiecie (tzn. w 2020 roku):
źródło: obraz
PobierzWeź nie psuj wykopkom narracji :)
@SmugglerFan: Jest posadzany o blad w sztuce przez rozzalona rodzine pacjenta i musi tlumaczyc sie przed prokuratura. U mnie dotyczy to jakichs 80 % smierci i mysle ze ponad polowy powiklan. Ale co moze na ten temat wiedziec kolejny pachol z wykopu ktory swoje przemyslenia na temat pracy
@Bipolar-: xd tak jak sami lekarze i ich dzieci które posyłają na medycynę i robią wszystko aby też byli lekarzami? xddd biedni nie mają innych kierunków rozwoju i muszą cierpieć będąc lekarzami, chrystusy narodu
@Bipolar-: bez kitu, wyjasnij teraz komentarz @Eremites . dawaj, zaoraj nas
@DoktorMorela ty tez wyjasnij jak to jest ze lekarze wg ciebie sa tak ciemiezeni, ze sciga ich jakis zus, prokuratura, wyzywaja od mordercow itp. a jakos lekarze chca czesto zeby idz dzieci tez byly lekarzami xDD
No to odpowiedz brzmi nie.
Z moich zmajomych lekarzy tylko 3 osob rodzice byli lekarzami, a znam tych ludzi sporo