Wpis z mikrobloga

Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już szykowałem się do spania w salonie, kiedy moja kobieta zapytała się "a może chcesz dzisiaj wyjątkowo spać ze mną w sypialni?" Nawet nasz pies się zdziwił po tych słowach. Kocham ją
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
krystian-stepaniak - Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już s...

źródło: ad32d7315189d89253f0db6f92149caae06c6a860c77df21897b95a7ecab1eb1

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krystian-stepaniak jakbym miał zapomnieć o piwie na zakupach i by mi laska o nim przypomniała to też byłoby mi miło. Tu nie chodzi o samo p--o, a o to, że laska jest świadoma tego, że jakieś piwko wieczorem do kolacji czy serialu to moja mała przyjemność i zależy jej na tym abym miał swoje małe przyjemności, troszczy się o mój wellbeing.
Oczywiście nie twierdzę, że o tym właśnie świadczy powyższy wpis,
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: nie chcę nic sugerować, ale są przypadki gdy dziewczyny namawiają partnerów na dodatkowe piwka i na picie alkoholu, gdy zrobienie z chłopa alkoholika czasem zbiega się z ich interesem xD
  • Odpowiedz
@Kremufka2137

No łatwo jest zinterpretować po tej wstawce, że inny facet spojrzał zazdrosnym okiem. Że to coś niespotykanego, że kobieta nie ogranicza faceta, że nie robi afery jak jej facet chce sobie wziąć głupie piwko, a nawet sama to zaproponuje.
  • Odpowiedz
  • 13
@centerario OP ma rację. Jeżeli nie jesteś alkoholikiem i żona w markecie ci przypomni żebyś kupił sobie p--o to nie znaczy że masz ją za to całować po nogach
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: patrz jak nas upodlii. Z jednej strony to przciez nic takiego - po prostu zawsze brał p--o to dziewczyna przypomniała. Ale z drugiej strony czym tu się chwalić - "Ja to mam dobrze, pancia o mnie dba". Inny facet, tudzież kierowca autobusu zaczyna klaskać i z niedowierzaniem patrzy na ta jakże niezwykła sytuację. Wspaniała historia, autor trafił jednorożca, nie wyobrażam sobie lepszego partnerstwa.
  • Odpowiedz
@centerario: I pisze to gość z pepe na awatarze. Co za ironia xD Tacy jak ty to za dotknięcie kobiety by swoją matkę sprzedali. Także to wyzywanie od przegrywów to zachowaj dla siebie. OP ma rację.
  • Odpowiedz