Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +36
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 24.0% (242)
- kit 52.7% (532)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.3% (235)

#motocykle #motomirko
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@PolsartNews: https://115moto.com/
Zaś od siebie polecę JohnDoe, trochę ponad budżet, za to AAA i wyglądają jak normalne dzinsy, a jednocześnie udało mi się wyrwać na promce za jakieś 900zł, normalnie kosztują 1200.
@bary94pl: moje dżiny jak i inne portki mają kieszenie na ochraniacz, a ten rzepy i należy go przytwierdzić tak nisko, że stojąc normalnie na ziemi kolana ma się niżej - prawie wysokości piszczeli/łydek. Wtedy na koniku, przy zgiętych kolanach siup - jadą do góry na swoje miejsce. Spodnie nie mogą być za krótkie - kiedyś z tego powodu byłem właśnie "GumeczkaTeam"
źródło: 20250926_153543
PobierzJohnDoe tak jak kolega poleca - najlepsze jeansy ever, Shimy, Seci, Rebelhorny i reszta to kapcie.
Szukaj na fc-moto ja ostatnio za 700 pare zl wyrwalem.
Jeśli tak to po prostu są wygodniejsze od Shim, Rebelhornów itp?
Bo dla mnie rebelhorny i shimy są takie sztywne i wrzynające się w nogę przy zgięciu kolana.
Korci żeby zamówić te John Doe w ciemno
Są wygodniejsze, są lepiej wykonane, wyglądają normalniej, teraz jest zima, wyjąłem ochraniacze i w nich chodzę, bo są normalnymi spodniami. Nikt mi nie wierzy, że mam jeasny motocyklowe na tyłku.