@mirko_anonim: z robota to akurat trochę pisda pod względem inflacji skillowych
Dawniej wystarczyło powiedzieć this color is red i zrobić =A1+A2 w Excelu i dostawales robotę managera działu
Teraz robisz jakieś kejpiaje g0wna, 50 programów, normy srormy, meetingi formuły makra korespondencje seryjne skrypty raporty, terminy, harmonogramy chvj wie o co chodzi i jesteś popychlem któremu nie wiadomo jeszcze czy przedłużamy umowę czy nie xd
@mirko_anonim: Wydaje mi się, że najlepsze czasy są trochę za nami i były to lata odrodzenia gospodarczego i taniego pieniądza po 2008 z pikiem w latach 2014-2016. Internet? To samo Portfel? Apple pay też już było i działało w pierwszych bankach. Samochody/drogi/paliwo? Drogi się od tego 2015 zmieniły na duży plus, paliwo było 2x droższe ale wtedy chyba widziałem więcej naprawdę drogich aut na ulicach.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Dawniej wystarczyło powiedzieć this color is red i zrobić =A1+A2 w Excelu i dostawales robotę managera działu
Teraz robisz jakieś kejpiaje g0wna, 50 programów, normy srormy, meetingi formuły makra korespondencje seryjne skrypty raporty, terminy, harmonogramy chvj wie o co chodzi i jesteś popychlem któremu nie wiadomo jeszcze czy przedłużamy umowę czy nie xd
Internet? To samo
Portfel? Apple pay też już było i działało w pierwszych bankach.
Samochody/drogi/paliwo? Drogi się od tego 2015 zmieniły na duży plus, paliwo było 2x droższe ale wtedy chyba widziałem więcej naprawdę drogich aut na ulicach.
;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi