Skąd sie wzięło powszechne poparcie do wyjścia z Unii? XD ludzie, których dotychczas brałem za ogarniętych w pracy srają na prawo i lewo o wyjściu z Unii, ubliżają Ukraińcom i mowią o śmierdzacych ulicach na zachodzie xDDD #polityka #zalesie #polska #ukraina #ue #rosja
@Logan00 to jest po prostu niesamowite. Kiedyś kumpel Yurii, dzisiaj upadliniec xD ale jemu w twarz tego nie powie. Oczywiście na zachodzie nigdy nie był, oglada shortsy, tik toka i wpadają mu pewnie jakieś wysrywy takie jak "ile tracimy będąc w unii" bo taki argument mi przytoczył. Nasza firma lekko z 60% produktów wysyła do Niemiec, ale to Niemcy nas we wszystkim blokują, nie pozwalają nam budować xD Rudy zły bo
@Jokohama: To działa dokładnie na tej samej zasadzie, co obwinianie za całe zło w kraju Żydów/gejów/Ukraińców, tylko tu wszystkie problemy miałoby rozwiązać wyjście z UE. A że jest to twierdzenie nie falsyfikowalne, dopóki nie jest za późno, to łatwo wchodzi. Jak podrążysz, to zawsze wychodzi, że nie stoją za tym żadne konkretne argumenty, a jedynie stosik ogólników i zasłyszanych gdzieś straszaków.
@Jokohama: jakby Unia była tym samym tworem co 20 lat temu to poparcie byłoby wysokie, ale jak ciśnie wszystkie zielone i imigracyjne pakiety z jednoczesnym zażynaniem gospodarki i motoryzacji to sami nabijają amunicję prawej stronie na wszelkie exity. Wojna za naszą granicą obecnie dla UE jest błogosławieństwem bo strach jeszcze wielu trzyma.
Skąd sie wzięło powszechne poparcie do wyjścia z Unii? XD ludzie, których dotychczas brałem za ogarniętych w pracy srają na prawo i lewo o wyjściu z Unii, ubliżają Ukraińcom i mowią o śmierdzacych ulicach na zachodzie xDDD
@Jokohama: pamiętaj, wyjście Polski z Uni, ale przyjęcie Ukrainy do Unii to "co to to nie" xD
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#polityka #zalesie #polska #ukraina #ue #rosja
@Jokohama: z tej samej d--y z której były antyszczepy, lewoskrętne witaminy i chemitrailsy
z krainy muchosrańskiej
@Jokohama: Z Moskwy i ich internetowej g---o propagandy, którą łykają gównojady od gasniczaka i reszty 15-letnich wolnomyślicieli ¯\(ツ)/¯
prosty człowiek sobie tam żyje na wsi na podkarpaciu
dotychczas mu nie przeszkadzał np. zakaz handlu w niedziele czy aborcja
ale wyszedł ktoś i mu wmówił, więc nagle jest za tym, mimo że 50 lat miał to w dupie
Przez lata zbierają się powody
źródło: image
Pobierzźródło: 4928
Pobierzźródło: GXNxl2UWwAA5STp
Pobierz#bekazpisu
Bo w sieci trwa masowa dezinformacja troll, ludzie którzy w to wierzą, kibole czy zwykłe przegrywy co mają czas taki przekaz rozsiewać.
Sondaż z Maja.
źródło: temp_file7459051020909242726
Pobierz@Jokohama: pamiętaj, wyjście Polski z Uni, ale przyjęcie Ukrainy do Unii to "co to to nie" xD