Aktywne Wpisy

Wrrronika +59
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Bo w tych miastach, osiagajac wiek emerytalny - przychodzi policja, pakuje emeryta na ciezarowke z jego klomatami i wywozi na podkarpacie/podlasie. Wiadomo. Tam sa tylko mlodzi, pieknie i bogaci. A w samej Waw w wieku emerytalnym w tej chwili jest 450.000 ludzi? Cos takiego... Sporo, ciekawe komu zostawia te mieszkania? Pewnie do wyburzenia, zeby nie psuc humorow wzrostwocom....
#nieruchomosci
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-24 191033
Pobierzpo pierwsze w top5 sie nie dziedziczy ;)
po drugie - komu sprzeda?... powstaje pewien problem - bo zeby opchac mieszkanie za banke trzeba miec komu, a jak roboty wysokodochodowej nie przybywa - to i ludzi do zakupu nie przybywa.... oni oczywscie chetnie przyjda i kupia, ale nie za tyle.... I jak takich transferow wyskoczy kialkanascie tysiecy rocznie - to sie zrobi na rynku smiesznie....
ja kupilem 500m do palacu kutlry na 14. pietrze za 10k/m2 na gotowo - wiec nie wiem kogo tu piecze i co....
a ilosc mieszkan zerowanych przez emerytow oczywscie ma gignatycznie znaczenie w "umieralnich" ale zadnego w top5.... ta....
Podtrzymuję swoją predykcję, że przed 2030 nie zobaczymy istotnch spadków. potem 10-20 lat w dół.
wszedzie poza polskim top5...
@Arivederczi:
to juz.... nie trzeba czekac, bo to proces ciagly, tyle ze wolny....
@pysznewpierdalator:
4 lata.... 4 lata to kolejne 60.000 nowych mieszkan w Warszawie i podobna ilosc pod Warszawa.
Lepiej zeby te korporacje sie rozkrecily, bo nowi beda dymac w maku lub na uberze....
@Yuri_Yslin:
@Yuri_Yslin: Rozumiem ze pensje tez wtedy w dol? Bo nie wyobrazam sobie wzrostow pensji nawet w polowie takich jak w ostatnich 10 latach i jednoczesnie duze spadki mieszkan.
Trend otwierania nowych centrów spadkowy -