Aktywne Wpisy

Tyrande +121
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +152
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- pierwszy ktory trafi na liste to kucharzyna Karol co trafil na czarownice, typ byl jednym z bardziej atrakcyjnych partii, dosc widac ze chcacym cos zrobic z sytuacja z nasza krzywonosa, niestetu los nie byl dla niego laskawy i eksperci troche wpuscili go na mine.
- nastepny to Pawel, ktoremu Monglolica sie przytrafila, los podobny do naszego kucharzyny. Niby na poczatku bylo spoko i ogolnie wygladalo dobrze, tak potem zaczely pojawiac sie demony. Tez typek zadbany, dosc sympatyczny i wzglednie ugodowy.
- kolejnym przykladem bedzie Patryk, posiadacz nissana 370z, nowego mieszkania i pracy zagramanica. Rowniez widac bylo ze sie stara, ma jakis plan na siebie jak i wzgledem swojej nowej partnerki, jednak Martobot zdecydowal ze bedzie jak typowy robot, zimna i bezwzglednie dazyc do upragnionego celu (ktory chyba jednak sie nie powiodl xd) i wypromuje sie na SOPW. Chlop tez wzglednie o siebie dbal, widac ze raczej sport uprawiac lubi. Jest aktywny.
- idac dalej, Przemek BHPowiec, tu rowniez mamy kandydata wzglednie ogarnietego, ktory jakas atrakcyjnosc przejawial. Jednak eksperci nie byli laskawi, polaczyli jego los z Jamnikara, ktora byla pelna sprzecznosci i na jej nieszczescie wszystko zmontowali tak jak chcieli ( ͡º ͜ʖ͡º) doprowadzajac do tego ze co odcinek sama sobie zaprzeczala.
- ostatnim smialkiem bedzie nasz kochany Kamil Tarzan, ktoremu do towarzystwa dali Barakude. Sytuacja bis jak z Patrykiem i Martobotem.
@Amber_Waves no ewidentnie jednym okiem ogladane jesli chodzi o chlopow, bo dodajac jeszcze tych "atrakcyjnych" albo fajnych to juz tez wyjdzie wiecej osob.
#slubodpierwszegowejrzenia
Jeszcze Robert od Anety fajny chociaż bardziej z charakteru niż z wyglądu.
A Łukasz tak, z charakteru nieopierzony jeszcze, ale myślałam, że oceniłaś wizualnie. Jego matka w staniku na ślubie syna
Na drugim miejscu dla mnie Przemek BHP, bardzo pozytywna postać.
Pytam, bo za czasów tej edycji nie było mnie na tagu, a ostatnio oglądałem sobie raz jeszcze tamten sezon i w sumie zastanawiałem się co tagowicze sądzą o Karolu :)
@xenux: dla mnie za wolny, ciągle miał taki sam wyraz twarzy.
źródło: 1000062892
Pobierz@xenux: Jeśli cię to zainteresuje, to można oglądać stare sezony niejako z wykopkami, ja nadganiam teraz tak obecny sezon żeby być na bieżąco.
Np. tutaj z poprzedniego odcinka: https://wykop.pl/szukaj/wpisy?sort=newest&period=18-11-2025%3C24-11-2025&tags=slubodpierwszegowejrzenia
Używając szukajki po tagu, wybieram zakres dat od daty emisji danego