Wpis z mikrobloga

ciekawe jak przeciętny konfederata i brauniarz czuje się z tym, że połowa antyukraińskich profili udających polskich prawicowców ma lokalizację na Białorusi, w rosji, Holandii (VPN) lub gdzieś na dalekim wschodzie?

zgaduje, że przeciętna odpowiedź brzmieć będzie „no i c--j” albo „i tak j---c ukrów mordo”

#dezinformajca #propaganda #polskieonuce
powodzenia - ciekawe jak przeciętny konfederata i brauniarz czuje się z tym, że połow...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia: Jako wyborca Konfederacji mam w dupie te wszystkie profile itp itd, nie jestem jakims maniakiem politycznym, żeby te profile sledzic i je subskrybowac... Masz ból o to, że część polaków przestaje chcieć pomagać? To może ten ból skieruj na naszych rządzących, bo to oni wydaja nasza kase, dają przywileje ukraincom albo zezwalaja na import c-------h towarów z Ukrainy przez co Polacy się denerwują.

Podsumowując. Wyborca Konfederacji czuje sie tak
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: co, nie spodobał się mój komentarz? I co, tylko obrażać umiesz? Tak właśnie wygląda dyskusja z wami. Sracie sie o Konfederację, a sami to rozmawiać bez agresji nie umiecie... Sprane mózgi.
  • Odpowiedz
@powodzenia: z tą Holandią to niekoniecznie VPN. Polscy Polacy z Polski, prawicowi jedyni patrioci dzielą się na trzy grupy:

1) Polacy z krajów wschodniej Europy, a nawet Azji, którzy nigdy nie byli w Polsce, nigdy po polsku nie mówili (translacje na Twitterach się nie liczą), w ich DNA nie ma nic polskiego.
2) Polacy mieszkający w Polsce, którzy mieli kogoś lub sami byli na stanowiskach w Polsce komunistycznej. Nierzadko z potężnego
  • Odpowiedz
@powodzenia ale co to konto ma wspolnego z konfederacja czy kimkolwiek innym. Tak samo sa konta z izraela czy indii. Konta z nunerkami i nieimienne najlepiej od razu banowac, po co sie narazac na propagande, wystarczajaco jest juz jej wsrod tych co sie nazwiskami posluguja
  • Odpowiedz