Wpis z mikrobloga

@100piwdlapiotsza:

sam się waham, bo nie ma na kogo głosować. Ruskie zapędy brauna są chyba jedynym minusem, bo potrzebujemy w Sejmie kogoś, kto ma w dupie poprawność polityczną.

Popełnianie przestępstw, brak jakiegokolwiek programu innego niż niszczenie cudzej własności, promowanie polexitu, skrajne szurostwo i radykalizacja - to nie są dla Ciebie minusy? XD
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina:

lepiej być rusofilem niż podniecać się komunizmem europejskim, jak tam? Samochód elektryczny już kupiony? xD

Żeby w 2025 podniecać się unią europejską to trzeba być nieźle urobionym gojem xD Nie zapomnij nie mieć dziecka bo CO2 i >planeta się gotuje i przypominam że ogrzewanie domu jest przeciw europejskim wartościom xDDDDDD (ale jakbyś zapomniał to >dobra UNIA d--------i ci takie podatki żebyś z rozpędu przypadkiem nie miał pieniędzy jednak na
STM32_bujneo - @KochanekAdmina: 
 lepiej być rusofilem niż podniecać się komunizmem e...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@splinter96: ja na niego głosuję głównie dlatego, że jako jedyny mocno akcentuje swoją katolicką wiarę, oparł na niej program i walczy np. z aborcjonistami.
Jego stosunek do Rosji mam w nosie. Co mi z tego, że będzie pluł na Rosję, jeśli miałby popierać stoczenie Polski do moralnego rynsztoka poparciem dla aborcji, in vitro, rozwodów.
  • Odpowiedz
@splinter96: popatrz na to z drugiej strony jak tolerancyjnym narodem są Polacy, nie ma co być pesymistą. Inna sprawa skąd wiadomo że nie mają racji, choćby częściowo? Podobnie było podczas COVID - na początku część społeczeństwa chciała ukrzyżować tą drugą część. Po pandemii okazało się że w sumie nie było się czegoś bać. Trochę więcej luzu, Polska to wspaniały kraj!
  • Odpowiedz
@splinter96 głosujący na konfederację:

- 0,01% którzy rozumieją co konfederacja głosi
- 99,99% którzy myślą że rozumieją co konfederacja głosi

Po wygraniu władzy przez konfe lub dojściu do władzy w
  • Odpowiedz