Aktywne Wpisy

Tyrande +402
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Zabawnym zaskoczeniem jest fakt jak wielu zwolenników najgorszej partii świata się o to wszystko spłakało, w tym wielu bierze te treści na poważnie, co tylko przeraża że ci ludzie mają prawa wyborcze i - niestety - z nich korzystają.
#bekazkonfederacji #rosja #polityka
źródło: temp_file4077617022315347445
PobierzNo napisałem przecież że słuszne. Włączyłem myślenie.
źródło: WŁĄCZ MYŚLNIE
Pobierz@Jabby: Nie wiem czy dostali w mordę bo chyba nikt w to nie wierzy. Liczę jednak, że paru bencwałom to otworzy oczy i zobaczą jak działa taka tępa propaganda.
Akurat to mnie w ich przypadku nie dziwi. Bardziej byłbym zaskoczony, gdyby skumali ten żart.
Kontrowanie takich akcji byłoby piękne bo to jest to co najbardziej zatruwa social media. Jednak chyba nie da się nic
Ciekawym kontrastem jest główna wykopu, a mikroblog. Na pierwszym roi się od botów, które plusują populizmy z generatorów,
@vVXVv: dla mnie to jest redflag bo masa kont z indii albo od ruskich to właśnie tacy tekturowi patrioci z flagami. No ale tak jak mówisz jest też sporo takich z ujemnym IQ którzy "włonczyli muzg" i powtarzają brednie. Dlatego to jest problem bo zaczyna się od farm trolli a kończy się na januszach którzy potem powtarzają syf swoim znajomym.
@Jabby: Serio wierzysz, że ta akcja tutaj powstała oddolnie XD Obstawiam jednak, że to koń sypnął większą kasą z polnordu na swoją farmę trolli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Jabby: zupełnie jak ziobro dostał w morde konfiskata rozszerzoną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo przecież nie zaprzeczyli