@vulcanitu: automatyka domowa panie Mireczku, jeden ajpad pro do konsumpcji treści, a drugi se wisi jako centrum sterowania chałupą . A ajfony dwa bo jeden do spraw firmowych a drugi prywatny - nie koniecznie chce żeby ktoś mi w temacie firmowym zawracał dupę w święta czy po 16:00 ( ͡°͜ʖ͡°)
@musztym: wiem, ale niektórych i tak to triggeruje xD gdybym chciał tu wam flexxowac to mógłbym autami, ale zbyt charakterystyczne są jako komplet i by mnie ktoś mógł rozpoznać.
@PanieAreczku: może lepiej ogarnąć sobie 2 eSimy zamiast 2 telefonów. Można zrobić Shortcuts aby samo wyłączało drugą linie o określonym czasie. No i nie trzeba potem się 2 razy logować do apek i pamiętać która apka jest na którym telefonie.
@Drizztek: dobra, ale android to otwarty system. Zamiast youtuba instaluje sobie tubular i nie ma reklam. Zamiast spotify instaluję sobie metrolist i słucham za darmo co chcę. IOS ma ograniczenia i tego nie zrobisz. Musisz kupić konta premium. Ja to obchodzę.
@helghast: ale ja mam trzy numery telefonu w sumie - prywatny - firmowy + firmowy "stacjonarny" :D Z ery jak jeszcze byli numery kierunkowe itp. Fajny numer mam, szkoda mi go było zmarnować no i można pozować na korpo będąc januszeksem xD
wiem, ale niektórych i tak to triggeruje xD gdybym chciał tu wam flexxowac to mógłbym autami, ale zbyt charakterystyczne są jako komplet i by mnie ktoś mógł rozpoznać.
@PanieAreczku: Jakiś czas temu płakałeś że nie możesz kupić mieszkania bo drogie, a teraz uskuteczniasz jakiś retarded trolling. no tak średnio bym powiedział, tak średnio
Trochę mi się rodzinka urządzeń rozrosła. Do tego AirPods Pro i pro max. szkoda że różowej nie mogę przekonać do iOS.
źródło: IMG_5925
Pobierz@PanieAreczku: w sensie, że posiadanie telefonu i laptopa jest wyznacznikiem szczęścia i dobrostanu?
Dość nisko zawiesiłeś poprzeczkę.
Been there, done that. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IOS ma ograniczenia i tego nie zrobisz. Musisz kupić konta premium. Ja to obchodzę.
@PanieAreczku:
Jakiś czas temu płakałeś że nie możesz kupić mieszkania bo drogie, a teraz uskuteczniasz jakiś retarded trolling. no tak średnio bym powiedział, tak średnio