Aktywne Wpisy

Finesta +681
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
yourgrandma +37
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 38.0% (208)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 62.0% (339)

źródło: acw1vs
Pobierz@dobry-informatyg: drugi, na pierwszym miał przywieźć węgiel ze Śląska
@luke-mat:
https://youtu.be/5Fm2viXy6zs?si=CWkVxS9s3RtOBd5L
Trochę miałem problemy we Francji bo imigranci mi na pakę wskoczyli i musiałem kijem ich pogonić.
Jeszcze w Niemczech ukradli mi na postoju garnek z ziemniakami jakiś frajer z czerwoną masterką srebrna plandeka #pdk
Co teraz?
@cielak44: przykro mi, ale dostałeś mandat w okolicy Hamburga gdy zajechałeś wykonać poboczny task. Odpadasz. Co prawda miałeś niższe spalanie niż 100 innych kandydatów, ale mandat dyskwalifikuje. Opłacisz go z własnej kieszeni, bo nie byłeś zatrudniony.
@BlackpillMonster bo klepacze kodów to patologia. Porównywanie się do lekarzy to po pierwsze. Po drugie jakby taki klepacz kodu robił jako kierowca, to pół dnia by siedział w kabinie przeglądając internet. Pomylił drogi, a jakby juz dojechał na miejsce, to by miał połowę ładunku i jeszcze by sie w--------ł tym tirem w budynek.
Wszytko sie ładuje dłużej niz 10 lat
Komentarz usunięty przez moderatora
Dostaje sie ta sama stawke odrazu co kierowca.
@BlackpillMonster: taka patologia jest w branży it tylko dlatego ze programiści sobie na to pozwalają. Na pierwszej rozmowie należy ustalić jasno wynagrodzenie, etapy rekrutacji, jak wygląda rekrutacja i ile trwa. Jeżeli będzie zadanie do zrobienia i więcej niż jedna rozmowa techniczna to od razu takie oferty odrzucamy i załączamy feedback z jakiego powodu odrzucamy. Jakby każdy tak robił to nie byłoby takiej patoli. Z