Wpis z mikrobloga

Pedzioł tak : ludzie bedo jako drugi gatunek na ziemi po AI a wgl. rozwój AI rośnie wykładniczo <porównanie do reakcji łańcuchowej> więc AGI tuż tuż a my AI nie doceniamy bo np Kasparow który dobrym szachistą był i on mówił że AI bedo w szachy za gupie i pyknął z nim partyjke no i wiecie co? - Przeyebał. Później inny model AI pyknoł mistrza w GO a następne AI pykneło tamte AI. A ja raz dałem mu zagwozdke z fizyki którą moi studenci rozwionzujo w miesiąc a ja dalem platnemu czatgpt i AI w pare sekund zrobiło a wogóle to J.Hinton to on za AI Nobla dostoł i pedzioł Demis Hassabis uznał 5 lat i AGI a jutro wam opowiem czym jest hodowla jedwabników.
! #fizyka #fizykakwantowa #sztucznainteligencja #ai #dragan #przyszlosc #technologia #nauka #takaprawda #programowanie #technologia #chatgpt
AmarenoMORENO_00 - Pedzioł tak : ludzie bedo jako drugi gatunek na ziemi po AI a wgl....

źródło: temp_file4838202508843020598

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AmarenoMORENO_00: LLM to w szachy nie umieją grać wymyślają ruchy i grają na poziomie 1000 przy dobrych lotach. Meanwhile AI (stockfish) to zoptymalizowane algorytmy ewaluujące drzewo możliwości ify i optymalizacja lokalna pozycji przy użyciu wzorców i doświadczenia prawdziwych szachistów do prawidłowej ewaluacji czy pozycja jest dobra xD
  • Odpowiedz