Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

W praktyce działka w centrum miasta powiatowego, światłowód biegnie przy samej działce, ale system u każdego operatora pokazuje, że „brak zasięgu”. Czy ktoś wie, jak najskuteczniej doprowadzić do podłączenia w takiej sytuacji? Jak zmusić operatora aby mógł mnie dodać do zasięgu i założyć Internet? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#internet #swiatowod #orange #play #upc #netia #inea #internet #swiatlowody #technologia #it #telekomunikacja #informatyka #geodezja #budownictwo #nieruchomosci
światłowód to nie jest jak kabel z prądem, że robisz se gniazdka gdzie chcesz i możesz podłączyć ile se chcesz odbiorców
pojedyncza nić światłowodu ma ograniczoną liczbę odbiorców, jak na takiej nitce światłowodu wyczerpie się pula to możesz mieć go pod samym oknem a i tak, żeby ciebie podłączyć będą musieli ciągnąć np. przez 100m nową linię
niestety nic za darmo i na teraz, albo płacisz albo będziesz czekał kilkanaście miesięcy na nową falę pieniędzy z EU bo ISP tylko wtedy biorą się za inwestycje
w międzyczasie pozostaje ci LTE i/lub 5G, które takie złe nie jest, na tanich routerach możesz wykręcić nawet 100Mbps przy agregacji pasm a Orange ma teraz promocję 825GB/miesiąc za
@Catmmando: o, powiedz mi, gdzie tego szukac?