Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +36
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 24.0% (242)
- kit 52.7% (532)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.3% (235)

Mirki, piszę z anonimowych, bo temat dotyczy finansów.
Postawiłem wszystko na jedną kartę – 100% moich oszczędności siedzi w Google (Alphabet). Wiem, zero dywersyfikacji, totalne ryzyko, ale miałem chyba więcej szczęścia niż rozumu, bo zyski są już potężne.
I teraz mam potężny dylemat: realizować zysk i wreszcie to zdywersyfikować, czy trzymać dalej? Z jednej strony rozsądek każe wypłacać, a z drugiej – mega wierzę w tę firmę. Nadchodzi AndroidXR, Waymo robi niesamowitą robotę, ich AI dowozi.
Co byście zrobili na moim miejscu? Boję się, że przemawia teraz przeze mnie chciwość, a nie logika. Z góry dzięki za chłodne spojrzenie.
#gielda #inwestycje #google #finanse #pieniadze #pytanie #xtb
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 1
Pobierz@mirko_anonim: dywersyfikacja oznacza brak przekonania co do swoich decyzji inwestycyjnych
( ͡° ͜ʖ ͡°).
Komentarz usunięty przez autora
Bądź Panie poważny
Sprzedawaj xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta