Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że jakby jakiś rosjanin zrobił coś w Polsce to ludzie twojego rodzaju byliby szczęśliwi xd.

@Vinizius: A ja nawet już nie mam wrażenia, ja wiem że gdyby do czegoś strasznego w Polsce doszło, to by się wielu wykopków ucieszyło.
  • Odpowiedz
@Lemmonix: No ale czemu ty szczujesz na Konfederacje ??? Przecież według was konfie rosjanie płacą?? Jak ukrainiec wysadzi tory to wiadomo ze wina ruska bo mu zapłacili a teraz wina konfederacji???bądź konsekwentny
  • Odpowiedz
  • 3
@Vinizius: Dla mnie nie ma różnicy, każdy akt dywersji to sprawka kacapów. Wojna trwa a zaczęło się od Łukaszenki, nikt mi nie powie np. że to Ukraińcy przepuszczają imigrantów przez wschodnią granicę z Białorusią. Oczywiście Ukraińcy też nie są święci, jeśli już to najchętniej widzieliby Polskę która wkracza do wojny. Świadczą o tym bardzo mocno rozdmuchane artykuły o dronach czy rakietach rosyjskich.

Dopiero byłbym szczęśliwy gdyby te środowisko poszło do
  • Odpowiedz
@Wwolt: Znając to jak robi się u nas politykę będą szukać do 10 pokolenia wstecz kogoś w rodzinie kto był Ukraińcem, Żydem albo Niemcem i wtedy ogłoszą sukces.
  • Odpowiedz