Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

#polityka #bekazlewactwa #ukraina #bekazukrainy #bekazpodludzi #dywersja #rosja
źródło: GZCVseUWgAAS4OV
Pobierz- czy putin uwaza rosyjskojezyczna ludnosc w donbasie za rosjan?
- czy d----s jest rosyjski czy ukrainski?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: G6C9DfTXkAA6sbG
PobierzBo to ich jedyna szansa na zarobienie konkretnych pieniędzy. No i ich przepite mózgi by nie ogarnęły, że są wystawieni i służby łatwo do nich dojdą.
Ale lepiej wybrać sobie jakiegoś ukraińca bo wtedy upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu.
Wkurzysz Polaków, że ukry są złe i trzeba ich wykopać z Polski i wstrzymać pomoc.
A dwa, że
@camelinthejungle: Taka, że jak widać, tych Ukraińców strasznie łatwo jest namówić do przeprowadzania tego typu akcji. Dziwnym trafem, Polaka już nie tak łatwo do wysadzania torów zachęcić xDDDDDDD. Wychodzi na to że gdybyśmy sprawdzali porządnie przyjezdnych Ukraińców i ich trzymali służbami za jaja to ilość tych aktów dywersji spadłaby kilkukrotnie. Ale nie można o tym mówić, bo to wcale nie podobna jest.....
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szinako oczywiście że Ukraińców ze wschodu jest często łatwo zwerbować. Podobnie jak Białorusinów, nie mówiąc o Rosjanach, których masę przyjęliśmy również w 2022 (niby desydentów). Do tego dochodzi sporo migrantów z Ameryki Południowej, gdzie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale o tym nie trzeba wspomnieć, kremluchu antypolski?