Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak? Mam dziewczynę i spotykamy się głównie w weekendy, ja chcę spędzać ten czas jakos atrakcyjnie myślę o różnych wyjazdach, wyjściach chociażby do kina, a ona tylko w domu by siedziała i oglądała coś na netflixie czy scroll tik toka, myślałem, że jak będę w związku to będę spędzał czas fajnie a tu się okazuje, że weekendy mam takie same w chacie tylko

#polityka #bekazlewactwa #ukraina #bekazukrainy #bekazpodludzi #dywersja #rosja
źródło: GZCVseUWgAAS4OV
Pobierz@camelinthejungle: sporo to idioci, ale jakby zebrać też tych płatnych w jedno miejsce to by tylu było, że by mogli, nie przymierzając, zawiązać jakąś wielką konfederację
@camelinthejungle: @MaxGigaW @epicko narodowość nie ma znaczenia tylko wtedy gdy to zrobili Ukraińcy. Gdyby to byli Rosjanie to już by miała znaczenie xD
Oni się dostali poprzez Białoruską granicę a z Ukrainy przyjmujemy setki tysięcy ukraińców i wielu z nich może być rosyjskimi agentami.
źródło: Statystyki
Pobierzźródło: Western media before feb. 2022
Pobierzźródło: IMG_25_11_16
PobierzTo nie przeszkadza? To wyjątkowa sytuacja?