Aktywne Wpisy

Tytyka +169
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +29
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

"give everyone"
"eliminate poverty"
Lenin byłby dumny
#bekazprawakow #gielda #tesla
źródło: scaled_1000006269
Pobierz@PopeLeon: give everyone amazing medical care
źródło: image
Pobierzpokaż mi jakie to usługi z taniały przez ostanie 10K lat
Komentarz usunięty przez moderatora
tępym to jest ten kto uważa że Muzg mówi prawdę
Zaskakuje cię że dziś żyją tylko potomkowie tych którzy zdążyli ich spłodzić przed śmiercią? Zaskakuje mnie jak ludzie mający problem z najprostszą logiką żyją samodzielnie? Musisz się strasznie męczyć.
Dobrobyt i nasza cywilizacja was chroni, wyleminowała odsiew idiotów z puli genów ginących z własnej głupoty. IQ w ostatnich dekadach spada....
Wy chyba nie macie żadnej wiedzy o świecie poza tym co było w
Pierwsza do budowy Optimusów z linią o wydajności 10mln.
Dwie kolejne do produkcji H16 do FSD robotaxi i Optimusów.
Sortuj Teslę bo tępy Elon inwestuje miliardy w coś co
Ja p------ę 🤣🤣🤣
Więc czekamy na proces Elona i odsiadkę jak w końcu wyjdzie że to było kłamstwo 👍🏼
A nawet za taką pierdołę był proces...
"It was also revealed that Musk personally insisted that a front card be added to the video, which reads “The person in the driver’s seat is only there for legal reasons. He is not doing anything. The car is driving itself.” Despite telling the Tesla team that he would “be telling the world that this
źródło: 1000083908
Pobierz