Wpis z mikrobloga

Jak można być tak tępym? Optimus zastąpi pracę fizyczną i jej koszt spadnie praktycznie do zera. Automatyzacja najdroższego czynnika czyli pracownika doprowadzi do do skrajnie taniej produkcji dóbr i usług
Cyberdyne - Jak można być tak tępym? Optimus zastąpi pracę fizyczną i jej koszt spadn...
  • Odpowiedz
  • 1
@Cyberdyne: i patrz twoi przodkowie jakoś przetrwali i się nawet rozmnożyli a ty się nie rozmnożyłeś pomimo tego dobrobytu xd
tępym to jest ten kto uważa że Muzg mówi prawdę
  • Odpowiedz
@PopeLeon: o kur... jest gorzej niż myślałem.

Zaskakuje cię że dziś żyją tylko potomkowie tych którzy zdążyli ich spłodzić przed śmiercią? Zaskakuje mnie jak ludzie mający problem z najprostszą logiką żyją samodzielnie? Musisz się strasznie męczyć.

Dobrobyt i nasza cywilizacja was chroni, wyleminowała odsiew idiotów z puli genów ginących z własnej głupoty. IQ w ostatnich dekadach spada....

Wy chyba nie macie żadnej wiedzy o świecie poza tym co było w
Cyberdyne - @PopeLeon: o kur... jest gorzej niż myślałem.

Zaskakuje cię że dziś żyją...
  • Odpowiedz
@kromeczek: Melon właśnie ogłosił budowę 3 fabryk.

Pierwsza do budowy Optimusów z linią o wydajności 10mln.
Dwie kolejne do produkcji H16 do FSD robotaxi i Optimusów.

Sortuj Teslę bo tępy Elon inwestuje miliardy w coś co
Cyberdyne - @kromeczek: Melon właśnie ogłosił budowę 3 fabryk.

Pierwsza do budowy Op...
  • Odpowiedz
@Cyberdyne: chcesz mi powiedzieć że facet z tupecikiem sprzedający koślawe roboty mówi że jego koślawe roboty potrafią tanczyć i wcale nie są zdalnie sterowane przez hindusa? Ekscytujące, istnieje jednak pewien powód dlaczego kombajn czy taśma produkcyjna w fabryce wyglądają tak jak wyglądają a nie naśladują wyglądem człowieka.
  • Odpowiedz
@kromeczek: Ty potrafisz czytać? Nagranie nie było fejkiem.
A nawet za taką pierdołę był proces...

"It was also revealed that Musk personally insisted that a front card be added to the video, which reads “The person in the driver’s seat is only there for legal reasons. He is not doing anything. The car is driving itself.” Despite telling the Tesla team that he would “be telling the world that this
Cyberdyne - @kromeczek: Ty potrafisz czytać? Nagranie nie było fejkiem.
A nawet za ta...

źródło: 1000083908

Pobierz
  • Odpowiedz