Wpis z mikrobloga

@DzonySiara: też sie zastanawiam. Wczoraj miałem dyskusje z facetem który uwierzył w wiarygodność referendum w Doniecku z 2022 roku xd Jak już skapitulował i przyznał mi racje to zapytałem czemu nie weryfikuje tego co czyta i nie sprawdza sam - powiedział że nie ma czasu bo pracuje w fabryce w Birmingham (dodam że sam obraża imigrantów xd) i jedyne co to w pracy przegląda posty na X i z nich
  • Odpowiedz
@DzonySiara: ja się zastanawiam jak wygląda u nich zdrowy rozsądek… Polska wspiera Ukrainę w wojnie z Rosją. Kolej Polska jest jednym z kluczowych środków transportu pomocy militarnej itp.

Wiec dla takiego „zdrowego rozsądku” jak nie połączyć tego wszystkiego z Rosją?
  • Odpowiedz
@DzonySiara: ale nie wymagamy od gościa myślenia logicznego. Bo Rocket science to domyślić się że rosji jest na rękę b----l w państwie, które służy jako glowny hub dla wojska ukraińskiego. To dla niego za dużo.
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Polityk z partii Brauna. Kolportuje treści typu "Polska za pokojem", czyli przyzwolenie na to, żeby Rosja robiła , co tylko zechce. Dzięki tym co wyłączyli TV, włączyli fejsbuka taki ktoś pewnie nawet może mieć szansę dostanie się do sejmu w przyszłych wyborach.
  • Odpowiedz
@DzonySiara: mi co sie jakis durny wpis wyswietli na feedzie na twiterze to jak sprawdzam konto to przewaznie jest to chlop, ktory jest jakims LIDEREM, albo przewodniczacym jakiejs konfederacji.
  • Odpowiedz