Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim przestań przejmować się opiniami obcych ludzi xD ostatnio miałem o 11 lat młodsza mulatke. Myślisz że ludzie nie gadali? Gadali, rozstałem się bo za dużo różnic i krzywych akcji z jej strony. Ale w życiu bym nie pomyślał żeby się zastanawiać czy być z nią bo ludzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rzadko kiedy związki z taką różnicą wieku pykają. Jej otoczenie robi Ci przysługę, bo buduje twój wizerunek bad boya, a ona im więcej się będzie angażować w twoją obronę i walczyć o Ciebie tym bardziej jej na Tobie będzie zależało. Kolejna sprawa to ona młoda jest, znajdzie się lepszy byczek na siłce i pójdzie w siną dal. Także pokorzystaj sobie, ale jakiejś wielkiej przyszłości nie wiązałbym z nią.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim u mnie większa róznica wieku ale kobiety takie same. Jesteśmy juz razem prawie 2 lata i jest tylko lepiej. Nie przejmuj się pierdołami. Jak ma nie wyjść to nie wyjdzie, z żadną nie ma gwarancji.
  • Odpowiedz
Zacznij od jednego członka jednej rodziny albo od jednej rodziny lub grupy.

Niech Twoją Kobieta wybierze cel Ty zaś musisz w nich zdobyć sojuszników.

Pokaz im ze podchodzisz do tego poważnie. I może ogranicz imprezy rodzinne zanim nie przekonana Chociaż 20%.

Serca
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo takie związki rzadko kiedy przetrwają. Lasce niedługo wykształci się w pełni przedni płat czołowy i przestanie romantyzowac starych chłopów. Najczęściej jest tak, że laski zdają sobie sprawę po pewnym, czasie, że nie jesteś wyluzowanym starszym typem, tylko mało ogarniętym kolesiem, który miał ponad 10 lat więc niż ona na rozwinięcie swojego życia, a jesteś biedakiem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby siedzieć, produkować takie g---o i jeszcze czerpać z tego jakąś przyjemność. Bez kitu, to już lampka, że potrzebujesz jakieś pomocy z zewnątrz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A zrób kroki ze swojej strony. Ta sytuacja Ciebie dotyczy, chcesz r----ć premium to musisz się postarać. Na pierwszy rzut oka umów się na rozmowę z jej starymi, nie wiem gdzieś w neutralnym miejscu (np restauracja, np. zapraszasz na obiad) bez dziewczyny w ten moment oczywiście. Na początek niech poznają Cię jako normalnego gościa, który ma raczej poważniejsze plany co do ich córki, to się powinni uspokoić. Bez niej,
  • Odpowiedz
@interpenetrate: po wpisie można stwierdzić, że koleś w tym wieku nadal myśli ujem i jest lekko niedoyebany, więc jak ojciec laski to rozkmini to raczej mu nayebie, a nie da przysłowiowego błogosławieństwa. Jak napisałem wcześniej, laska niedługo ogarnie, że to przegryw, a nie spoko starszy koleś i pójdzie w pisdu.
  • Odpowiedz