Aktywne Wpisy

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

wfyokyga +22
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file497302056630926366
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#zwiazki Czy dla was to byłaby normalna sytuacja, że wasza żona (związek małżeński 5 lat + dziecko 3 letnie) jedzie na wycieczkę z kolegą (on ma dziewczynę) do miejscowości oddalonej o 3 godziny od domu. Tam zwiedzają itd., jedzą w restauracji hotelowej, piją po drinku i idą spać w osobnych pokojach.
Pytałem kilka osób z mojego otoczenia i każdy ma inne zdanie. Najwięcej jednak było odpowiedzi, że mężatka nie powinna tak robić. Co innego iść na kawę nawet z płcią przeciwną, a co innego taka wycieczka. Ja twierdzę tak samo, jednak są osoby, którym by to nie przeszkadzało - przecież nie dochodzi do zdrady i trzeba mieć zaufanie.
Co o tym sądzicie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Po pierwsze - technicznie ma prawo, tak samo jak ty. Jest dorosłym, wolnym człowiekiem z pełnią praw publicznych, może robić co chce, wszystko jest kwestią konsekwencji.
Przy następnym baicie popracuj nad uzasadnieniem sytuacji; wymyśl scenariusz dla którego mąż lub żona mieliby jechać na wycieczke akurat z third party, ale tak jakoś życiowo, żeby nie jechało stuleją na dzień dobry.
@Kitku_Karola: I dlatego żadnego małżeństwa. Łatwiej się pozbyć lambadziary jak ją w kroczu swędzi.
Te b8ty robicie coraz gorsze.
@Kitku_Karola: Tylko, że małżeństwo w pewnym stopniu daje ochronę takiej kobiecie. I mężczyzna dodatkowo na tym traci.
@Kitku_Karola: Zgoda, tylko, że ślub komplikuje szybkie pozbycie się zdradzającego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@Kitku_Karola: Jesteś w podstawowym błędzie. Sam fakt, że tak oczywiste rzeczy trzeba z kobietą przedyskutować oznacza, że ta kobieta nadaje się na ulicę.
A ty debilu jeszcze widzisz w tym winę mężczyzny. XXDDXXDDX
Tak jak nie dyskutujesz z kobietą, że nie należy srać do paczkomatu, tak nie dyskutujesz o takich pierdach, bo kobieta doskonale wie co ma robić w takich
Psychopaci, debile, egoiści.