Aktywne Wpisy

hansoloxd +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +685
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Marc-Antoine Barrois Ganymede. Po dłuższym czasie w końcu zdecydowałem się przetestować ten porównywany do Boisa zapach. W otwarciu czuć wyraźny skórzany akord oraz szafran i trochę liścia fiołka. Od początku obecne są również mineralne nuty i może trochę mandarynki. Dalej jest osmantus, szafran zaczyna słabnąć, a skóra nabiera zamszowego charakteru. W bazie zapachu mamy charakterystyczny dla Quentina akigalawood.
Mineralny akord nadaje tym perfumom syntetyczny i sterylny charakter. Zapach przypomina moim zdaniem wnętrze gabinetu dentystycznego, jest chłodny i nienaturalny. Sepcyficzna i wyróżniająca kompozycja, ale w negatywnym tego słowa znaczeniu. Są to perfumy o sztucznym profilu, z medyczno sterylnym wydźwiękiem. Wspólne elementy z Boisem są, ale całościowo są to pozycje które mocno od siebie odbiegają.
Parametry dobre, a zapach najlepiej według mnie będzie pasował na chłodniejsze dni. Jest on na tyle odbiegający od standardowych kompozycji, że ciężko przypisać go do konkretnej okazji. Uniseks, który na pewno się wyróżnia ale jak już napisałem, wcale nie uważam to za plus. Lepiej pozostać przy Boisie, który jest tańszy i dużo lepiej pachnie. Ocena końcowa 3/10
Zapach 3.5/10
Projekcja 7/10
Żywotność 8/10
Jakość/Cena 2.5/10
PS. Jak ktoś chce dekant 9.5 ml to puszczę dalej za 58 zł.
pozostałe recki
źródło: Ganymede
Pobierzźródło: 1000039430
PobierzAż mi przypomniałeś memy od TetraHydroCanabinol o wojnie gany vs bois XD
źródło: 1000002013
PobierzMożna nie lubić tego profilu zapachowego ale 3,5? No ostro oceniłeś... Ja go bardzo lubię chociaż rzadko noszę, fajnie kontrastuje z wszechobecnymi słodkimi ulepami i cytrusowymi swieżakami.
@Frufruf: oczywiście jeśli lubi się pachnieć jak woda po ogórach kiszonych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Frufruf: zignoruj go, on wyżej sra niż ma dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°) I jest prawdopodobnie przy okazji trollem, jest tak toksyczny że poszedł na czarną. 3,5 adekwatna ocena tego dziwadła, plusik
Co do podobieństw do Boisa, dla mnie nie ma praktycznie żadnych, samo to że Gany dla mnie to smrut, a Boisa lubię