Wpis z mikrobloga

no to wciąż zostaje ci 30%, o co chodzi?

@Cadfael: A to w takim razie nie ma problemu, że kobiety uskuteczniają eugenike. Dlatego kibicuje islamowi i jestem za sprowadzaniem masowo ich do polski. Niech tworzą szariat i robią porządek
  • Odpowiedz
Nawet gdyby te dane były prawdziwe, wykres pokazuje tylko kobiety, które aktywnie ustawiają filtry wysokości, nie wszystkie użytkowniczki.
  • Odpowiedz
@TatusMuminka: dokładnie. Swego czasu na wykopie był jakiś troll co codziennie pisał, że przez wzrost przegrał życie i ma 169,5 cm XD

Dlatego ja na tinderze wolę sobie dodać ten centymetr żeby wyszło 190 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 13
@AdrianSemenic: czyli nadal jest znacząca liczba relacji rodzących się poza siecią. I na to nie masz danych, za to w ramach propagandy, która wbija mężczyzn w kompleksy, a co głupsze lale wbija w społeczny dowód słuszności dla wydumanego wymogu, będziesz tu uprawiał swoją wzrostacką propagandę
  • Odpowiedz
  • 24
@moll: jeśli ponad 50 procent kobiet poznaje partnerów w sieci i w gronie tych kobiet występuje preferencja wzrostowa (70% mężczyzn odpada przez wzrost poniżej 183 centymetrów) to w związkach spoza sieci musiałby występować praktycznie brak takiej preferencji, żeby te dane się wyrównały (czyli żeby wzrost nie miał znaczenia w trendach randkowych - albo miał niewielkie znaczenie).
  • Odpowiedz
  • 18
@AdrianSemenic: w gronie kobiet, które ustawiają ten filtr jest taka preferencja. Czy masz dane wskazujące, że robi to 100% kobiet korzystających z aplikacji? I czy odsetek tych kobiet jest na tyle duży, by uznać je za grupę reprezentatywną wobec całej żeńskiej populacji - tutaj odpowiem Ci, że NIE. Sama to wyliczałam dla polskiego tindera rok czy dwa lata temu.

Więc przekładasz niewielki procent, specyficznych kobiet, w dodatku w tym momencie
  • Odpowiedz
Więc przekładasz niewielki procent, specyficznych kobiet, w dodatku w tym momencie z danych zagranicznych, na rynek polski i robisz z tego dane powszechne, na całą populację.

Piękna propaganda. Pomagasz kolegom

@moll: echo chamber, incel jest incelem i chce sciągać innych w dół żeby im też się nie udało. Może nawet bardziej sekta. Dyskusja z nimi nie ma sensu, życie widzieli najwyżej na wykresach xD
  • Odpowiedz