@Cadfael: A to w takim razie nie ma problemu, że kobiety uskuteczniają eugenike. Dlatego kibicuje islamowi i jestem za sprowadzaniem masowo ich do polski. Niech tworzą szariat i robią porządek
@AdrianSemenic: ale tutaj ladnie widac magie cyfr, pomiedzy 6'0 i 5'9 jest przepasc, mimo ze realnie to taka sama roznica jak miedzy kazdym innym calem roznicy, gdyby pytac u nas to pewnie ta granica byloby rowne 180cm
@AdrianSemenic: czyli nadal jest znacząca liczba relacji rodzących się poza siecią. I na to nie masz danych, za to w ramach propagandy, która wbija mężczyzn w kompleksy, a co głupsze lale wbija w społeczny dowód słuszności dla wydumanego wymogu, będziesz tu uprawiał swoją wzrostacką propagandę
@moll: jeśli ponad 50 procent kobiet poznaje partnerów w sieci i w gronie tych kobiet występuje preferencja wzrostowa (70% mężczyzn odpada przez wzrost poniżej 183 centymetrów) to w związkach spoza sieci musiałby występować praktycznie brak takiej preferencji, żeby te dane się wyrównały (czyli żeby wzrost nie miał znaczenia w trendach randkowych - albo miał niewielkie znaczenie).
@AdrianSemenic: w gronie kobiet, które ustawiają ten filtr jest taka preferencja. Czy masz dane wskazujące, że robi to 100% kobiet korzystających z aplikacji? I czy odsetek tych kobiet jest na tyle duży, by uznać je za grupę reprezentatywną wobec całej żeńskiej populacji - tutaj odpowiem Ci, że NIE. Sama to wyliczałam dla polskiego tindera rok czy dwa lata temu.
Więc przekładasz niewielki procent, specyficznych kobiet, w dodatku w tym momencie
@choochoomotherfucker masz może jeszcze zapisany mój komentarz z wyliczeniem ilościowym bab na tinderze? Gdzieś mi to uciekło, zanim to odkopię to mnie starość zastanie xD
Więc przekładasz niewielki procent, specyficznych kobiet, w dodatku w tym momencie z danych zagranicznych, na rynek polski i robisz z tego dane powszechne, na całą populację.
Piękna propaganda. Pomagasz kolegom
@moll: echo chamber, incel jest incelem i chce sciągać innych w dół żeby im też się nie udało. Może nawet bardziej sekta. Dyskusja z nimi nie ma sensu, życie widzieli najwyżej na wykresach xD
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
#zwiazki #tinder
źródło: RDT_20251116_0857295255372721024715852~2
Pobierzźródło: is-height-the-most-important-feature-v0-g5d25h61kgrd1
Pobierz@Cadfael: A to w takim razie nie ma problemu, że kobiety uskuteczniają eugenike. Dlatego kibicuje islamowi i jestem za sprowadzaniem masowo ich do polski. Niech tworzą szariat i robią porządek
źródło: 7508c57f86d91
PobierzDlatego ja na tinderze wolę sobie dodać ten centymetr żeby wyszło 190 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.southdenvertherapy.com/blog/how-couples-meet-where-most-couples-find-love-2025
Więc przekładasz niewielki procent, specyficznych kobiet, w dodatku w tym momencie
@moll: echo chamber, incel jest incelem i chce sciągać innych w dół żeby im też się nie udało. Może nawet bardziej sekta. Dyskusja z nimi nie ma sensu, życie widzieli najwyżej na wykresach xD