Wpis z mikrobloga

@look997 Lepsza jest jego wypowiedź o „teście na inteligencję”, który mu robili i był bardzo trudny, a to test sprawdzający zdolności poznawcze, który się robi żeby rozpoznać (bądź śledzić postęp) demencji/alzhimera. xD
To jest zabawne, dopóki się człowiek nie zorientuje jak przerażające.
  • Odpowiedz
@look997: Tak przewrotnie to co miał powiedzieć dając pożywkę mediom, oponentom i wrogom, coś w stylu

-Źle się czuje, wyniki były średnie, choruję na to i to?

Czy o co w tych heheszekach chodzi?
  • Odpowiedz
@Ryzcel: ale to myślisz że tacy ludzie nie mają kompleksów czy poczucia, że są gorsi? Przecież brat Trumpa zapił się na śmierć zniszczony przez swojego starego, a sam Donald ma ewidentnie przeoraną psychikę po tym jak traktował go ojciec. Jak dla mnie gość jest książkowym przykładem narcyzmu, który bierze się właśnie z kompleksów
  • Odpowiedz
@abwgd: A widzisz tak sie sklada iz wielokrotnie i to jest najlepszy typ czlowieka od ktorego mozna sie zazwyczaj najwiecej nauczyc bo ich pewnosc siebie praktycznie zawsze wynika z czystych umiejetnosci ale do tego trzeba potrafic zjesc wlasna dume i zaakecptowac rzeczywistosc a nie sie obrazac bo ktos poczul zagrozenie i musi copowac
  • Odpowiedz
Kto jak kto ale on tak moze mowic

@Ryzcel: Trump ma demencję i ssał pęto Bubbie, odpuść. Nie simp do kogoś, kto właśnie symultanicznie spuszcza do kibla własną partię i własnych wyborców, miej resztki godności.
  • Odpowiedz
@abwgd: Wrecz przeciwnie to ty lubisz byc podnozkiem i prydupasem ktory ucieka w komfort osob ktore go tylko klepia po pleckach

Tacy ludzie gardzą tobą, w p-----e mają twoje uczucia, bo ważne jest tylko ich 'ja, ja, ja'.

Czyli dokładnie tak samo jak cała reszta twoich współpracowników Myślisz że twój kolega z pracy by cię nie sprzedał za awans? Twój problem jest taki że bierzesz za rzeczywistość to co chcesz
  • Odpowiedz
@AdrianSemenic: myślę że zaraził się od Wołodii manią zapisania się w historii- stąd 70 zakończonych wojen, łuk trampa, przebudowa białego domu itd.
I dobrze jest, że jego próżność jest tak lekko zaspokajalna.
  • Odpowiedz
widzisz tak sie sklada iz wielokrotnie i to jest najlepszy typ czlowieka od ktorego mozna sie zazwyczaj najwiecej nauczyc bo ich pewnosc siebie praktycznie zawsze wynika z czystych umiejetnosci ale do tego trzeba potrafic zjesc wlasna dume i zaakecptowac rzeczywistosc a nie sie obrazac bo ktos poczul zagrozenie i musi copowac

@Ryzcel: dlatego jesteś tak pewny Trumpa że musisz co chwila go tłumaczyć i cope'ować zamiast pozwolić rzeczywistości obronić się
  • Odpowiedz