Wpis z mikrobloga

@Fala_Magnezu:

Chciałabym się w kimś zadurzyć po uszy jak w liceum

W liceum biedny chad szmacił na wszystkie strony puszczał swoje nasienie w ucho robiąc mokrego Johna, a teraz znów chcę tego samego tylko p------i o jakiś rzeczach materialnych, które nie mają znaczenia, żeby nie wyszła na tanią dziwkę.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: nieironicznie, ale te jej niskie standardy to w komplecie 10% może spełnia, wywalając zajętych, bez dzieci itd. to pewnie zostanie 2%. Patrząc jeszcze że musi jej się podobać, najbardziej optymistycznie to 1/10 będzie akceptowalny, to jakieś 0.2%.

Czyli typiara celuje w typa jednego na 500, który w dodatku może znaleźć sobie płodną julkę od tak.
  • Odpowiedz
  • 55
@raseri: absolutnie zgoda. Prawda jest taka, że te baby realnie są na poziomie bezzębnego gołodupca alkoholika Mietka Zakolackiego, ale zatopione we własnych uroje... STANDARDACH, uważają że ich level to ogarnięty typ z własną firmą, z pełnym uzębieniem i równą linią włosów - bo taki ją wyruchał 15 lat temu i powiedział na odchodnym, że jest piękna i że boi się w niej zakochać, i że zasługuje na kogoś lepszego niż
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: @raseri @Fala_Magnezu

Muszę Was panowie zmartwić, ale spełniam wszystkie te standardy a i tak jakiś czas temu zaniechalem szukania baby, bo co chwilę trafiały mi sie pokemon, które, uznawany ze nie spełniam ich standardów.

Odpuściłem po spotkaniu z laska, która wynajmowała jakaś klitkę na Mokotowie, na pierwszym spotkaniu wypytała mnie o wszystko a potem zghostowala jak się dowiedziała, że owszem mam własne 80 metrowe mieszkanie, ale o
  • Odpowiedz
  • 13
@MamMalegoSiurka:

owszem mam własne 80 metrowe mieszkanie, ale o zgrozo na Białołęce, a wiec nie dosyc blisko centrum.

Dziękuj Bogu, wyobraź sobie że musiałbyś codziennie rano wieźć, a po pracy po to babsko jechać do jej roboty, a stamtąd ponad godzinę wieźć na Białołękę, czyli minimum 2 godziny p--------o nad uchem stojąc w korkach.

@editores truth be told, ta laska ma jedną redeeming quality czyli obraża króla pozerów, może
Fala_Magnezu - @MamMalegoSiurka: 
owszem mam własne 80 metrowe mieszkanie, ale o zgro...

źródło: 1000007041

Pobierz
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: Własne mieszkanie to w dzisiejszych czasach koszt od conajmniej pół miliona w górę. W sensownym mieście. Jeżeli sam facet przy obecnych zarobkach w Polsce ma posiadać coś takiego, mimo że nie dostanie nawet kredytu na taką kwotę, to ona jest nadal odklejona, i rada jest dla niej taka żeby nadal skakała po ahmedach tak jak to robi najlepiej, a kwestie rodzinne, zostawiła normalnym ludziom.
  • Odpowiedz
@irenicus30: Ja już mam wrażenie że widzę tego więcej :) Samotne kobiety podróżujące, samotne kobiety robiące karierę, samotne kobiety siedzące w restauracjach, samotne kobiety które chodzą na zajęcia fitness.

Muszę Was panowie zmartwić, ale spełniam wszystkie te standardy a i tak jakiś czas temu zaniechalem szukania baby, bo co chwilę trafiały mi sie pokemon, które, uznawany ze nie spełniam ich standardów.

@MamMalegoSiurka: @Eugeniusz_Zua: @raseri @
  • Odpowiedz