Aktywne Wpisy

KebabZSosemTrzepanym +280
Mietek66348 +7
#konfitura Wykop chwali osoby typu „konfitura”, reprezentując tym samym dość niską warstwę społeczną. Nie ma gdzie parkować, więc czasami ludzie są zmuszeni zaparkować na chodniku. Co mają zrobić zostawić samochód na środku ulicy? Jesteście kompletnymi ignorantami i chyba nie macie pojęcia, jak wygląda rzeczywistość

Tak sobie oglądam czasem konfiturę i samochodozę i widać, że kierowcy to debile, Ale nawet nie mówi tu o parkowaniu i PoRD. Jakby mi się tak zdążyło, że gdzieś bym zaparkował z premedytacją w miejscu gdzie nie można i taki gość jak oni by do mnie podeszli, to bym kulturalnie powiedział, że nie zauważyłem znaku i czy mogą mnie asekurować. Wtedy bez mandatu i bezpiecznie bym się ulotnił, a oni byliby zadowoleni. #konfitura #samochodoza #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
U nich się liczy kontent i tylko kontent.
@typ53B: Mhm. To pokaż taki przypadek gdzie ktoś zaraz po wjechaniu po wyjaśnieniu sprawy chciał odjechać i go nie wypuścili.
@mirko_anonim: niestety kultura to nie jest coś co dostajesz gratis z prawem jazdy tylko coś co zdobywasz od dziecka. Niektórzy jej zwyczajnie nie mają i zamiast przyznania się do błędu, albo próby jakieś kulturalnej rozmowy w celu ustalenia, czy taktycznie jest zakaz to oni krzyczą rzeczy w stylu "od tego są służby", "nikomu to nie przeszkadza", czy najlepsze czyli "weź się za robotę"...