Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Zastanawiam się nad trenerem personalnym na #silownia bo nie ogarniam już jak ćwiczyć żeby były efekty i jak schudnąć..
Ćwiczę sobie w domu i efekty mam dziwne. Nie ogarniam jak pozbyć się dużego bebzona a jednocześnie sobie budować powoli sylwetkę. Moja sylwetka raczej przypomina janusza z brzuchem ale klatką i ramionami wyćwiczonymi od pracy fizycznej xd. Czytam, że zejście z brzucha to deficyt kaloryczny, czyli schudnę z brzucha ale rozumiem że reszta też się wypompuje? Od ćwiczeń w domu klatka najbardziej napompowana ale ręcę i barki zamiast rosnąć to bardziej smuklejsze wyrzeźbione xd. Nie mam pojęcia jak się za to zabrać, jestem głupi w takich rzeczach. Jedyne co chcę to:
- pozbyć się bebzona
- mieć jednoczśnie większe barki, bicepsy, szersze plecy czyli sylwetka kogoś kto chodzi na siłownie
#dieta #zdrowie #sport #odchudzanie #niebieskiepaski #mirkokoksy #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKolejny raz pojawia się ten problem, który dotyczy większości ludzi, bo gdy byli młodsi to krzyczeli hurrr durr na co matematyka na maturze, skoro jo humonisto.
Bardzo często powtarzam, że gdy poznasz prawdę, to nie jesteś jeszcze w domu, bo