Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie sobie taką hipotetyczną sytuację:
Jesteście promotorem pewnego studenta i właśnie przekazał wam ostateczną wersję jego pracy magisterskiej. Praca wygląda na solidną, ładnie sformatowana, wszystkie przypisy się zgadzają więc odsyłacie ją do systemu plagiatowego iiii... system wyłapał że praca w 60-70% jest plagiatem. Robi się więc afera, wasz student jest przywoływany aby wyjaśnić tą sytuację. Staje więc przed komisją, w której jesteście też wy, i tłumaczy się z tego w taki sposób:
"Ale o co wam chodzi? Co z tego że nie ukończyłem samemu pracy magisterskiej skoro jej treść jest poprawna. Możecie kwestionować moje metody, ale nie moje wyniki, bo skoro napisałem swoją pracę szybciej niż inni studenci i do tego lepiej to o czym jest ku*wa dyskusja? Państwo się przyje*aliście do ilości plagiatu w mojej pracy, ale nie do jej treści. Mogę spać spokojnie ;)"

#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
Thadeusss77 - Wyobraźcie sobie taką hipotetyczną sytuację:
Jesteście promotorem pewne...

źródło: obraz

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: arek powinien odstawić twittera, chłop w jego wieku, który siedzi tam i kłóci się z randomami, jednocześnie twierdząc, że nic go nie rusza, to jednak trochę żenua
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: arek powinien odstawić twittera, chłop w jego wieku, który siedzi tam i kłóci się z randomami, jednocześnie twierdząc, że nic go nie rusza, to jednak trochę żenua

Przynajmniej ma okazję skończyć rozmowę, bo w gierkach to wiemy jak jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: Ile on tych kropek nawalił po słowie XD pewnie jak sobie tak w scenariuszu zrobi to mu się fajnie akcentuje, ale do czytania jako tekst to idzie wylewu dostać. I to, że nie kończy gier to ekhm "FAKT, A NIE OPINIA"
  • Odpowiedz
@MemeFairy:
@rozgrywka-smierci

Zawsze uważałem, że różnica pomiędzy Areczkiem a Drakulą polega na tym, że obaj mają prymitywny sposób na radzenie sobie z krytyką („damage control”), tylko że mimo wszystko nasz hrabia z Transylwanii robi to w znacznie lepszy sposób.

Kiszak, kiedy temat jest niewygodny, po prostu się do niego nie odnosi, udając, że go nie widzi xD. I to działa, dopóki trupów w szafie nie zbierze się tyle, że wszystkie
  • Odpowiedz
@NoweWytyczne: wiesz, kiedyś było tu lekkie 'litowanie' się nad Areczkiem. Ba, nawet sam sądziłem, że chłop po prostu podłapał koniunkturę i wszedł do rumuńskiej bańki, bo przez ponad 10 lat nie potrafił wybić się na YT. W końcu jest głową rodziny i w kontrze do reszty fiutologów - nie orze tylko na siebie. Jednak im dalej w las tym gorzej, Arek to zwykły łeb z udawanym dystansikiem, niestety jego niska
  • Odpowiedz