Aktywne Wpisy

KokiX +253
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +30
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Jesteście promotorem pewnego studenta i właśnie przekazał wam ostateczną wersję jego pracy magisterskiej. Praca wygląda na solidną, ładnie sformatowana, wszystkie przypisy się zgadzają więc odsyłacie ją do systemu plagiatowego iiii... system wyłapał że praca w 60-70% jest plagiatem. Robi się więc afera, wasz student jest przywoływany aby wyjaśnić tą sytuację. Staje więc przed komisją, w której jesteście też wy, i tłumaczy się z tego w taki sposób:
"Ale o co wam chodzi? Co z tego że nie ukończyłem samemu pracy magisterskiej skoro jej treść jest poprawna. Możecie kwestionować moje metody, ale nie moje wyniki, bo skoro napisałem swoją pracę szybciej niż inni studenci i do tego lepiej to o czym jest ku*wa dyskusja? Państwo się przyje*aliście do ilości plagiatu w mojej pracy, ale nie do jej treści. Mogę spać spokojnie ;)"
#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
źródło: obraz
Pobierzźródło: 17631323308762779060428876064259
PobierzPrzynajmniej ma okazję skończyć rozmowę, bo w gierkach to wiemy jak jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rozgrywka-smierci
Zawsze uważałem, że różnica pomiędzy Areczkiem a Drakulą polega na tym, że obaj mają prymitywny sposób na radzenie sobie z krytyką („damage control”), tylko że mimo wszystko nasz hrabia z Transylwanii robi to w znacznie lepszy sposób.
Kiszak, kiedy temat jest niewygodny, po prostu się do niego nie odnosi, udając, że go nie widzi xD. I to działa, dopóki trupów w szafie nie zbierze się tyle, że wszystkie