Wpis z mikrobloga

Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
JAuStURYErSE - Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko kli...

źródło: kebap

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@efceka: Kiedyś na Teneryfie niedaleko stacji przesiadkowej autobusów na całą wyspę była budka z fast foodem gościa co ma 3 gwiazdki Michelina, a były tam jakieś buły i fryty chyba, nie wiem, kolejkna na ponad godzinę. W upale xD W tym czasie jednak wolałem iść na browara do knajpki z cieniem i widokiem na tą kolejkę. Ja rozumiem jeszcze 15 latków co i tak muszą gdzieś przebimbać czas na wagarach
  • Odpowiedz
  • 9
rozumiem obniżyć o jeden, ale nie od razu cała ocena taka skoro jest ponoć smaczny

@winsxspl Czemu obniżać w ogóle? Przecież to nie wina właściciela.
  • Odpowiedz
@dr_papieros: ty to free thinker nie? xD ja tam lubie sprobowac jak ktos kto sie zna powie ze faktycznie cos nowego/lepszego, nawet tylko po to zeby moc sie zgodzic lub nie
  • Odpowiedz
jest pełno lepszego zdrowszego i tańszego jedzenia które w 45 minut można sobie przygotować w domu xD

@Adolf_HODLer: piszesz ze gosc ma 3 gwiazdki Michelina a potem ze lepiej zrobisz w domu. No raczej nie :D Jak juz jestes na Teneryfie to postanie 45 minut by mozliwe ze zjesc cos co bedziesz wspominal na lata to nie taki duzy stracony czas, szczegolnie ze jako alternatywa to pewnie lezenie na plazy
  • Odpowiedz
niesamowite jest to jakimi ludzie są amebami xD jeden "ziomeczek z internetu" mówi dobre, albo słabe i ludzie lecą za tym jak muchy do gówna.

@dr_papieros: A co w tym dziwnego, że jak masz ochotę na kebaba, to pójdziesz akurat na tego polecanego? Zdecydowana większość jest beznadziejnie słaba, a wszelkie systemy głosowania są dawno zdominowane przez boty i/lub usuwa się negatywne opinie na prośbę właściciela. Wiesz, to nie jest tak,
  • Odpowiedz
@oddalenie: alternatywą było spóźnienie się na samolot / Ewentualne ryzyko że mnie po fast foodzie pogoni w autobusie na lotnisko. Bardziej mówiłem o tych którzy stoją za kebsem który nigdzie nie ucieknie a za dwa tygodnie będzie już tam normalny luz. Tak samo jak ludzie na otwarcie jakichś sklepów stoją za jakimiś gównami wartymi 30zł albo darmowym kurczakiem xD
  • Odpowiedz
@JAuStURYErSE dla mnie jest głupie żeby wstawać jedna gwiazdkę tylko przez kolejki, rozumiem obniżyć o jeden, ale nie od razu cała ocena taka skoro jest ponoć smaczny

@winsxspl: kiedyś widziałem opinię o aquaparku, że woda z basenów chlapie na płytki i można się poślizgnąć. I za to było 3/5 - bo woda jest mokra xd
  • Odpowiedz