Wpis z mikrobloga

Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
JAuStURYErSE - Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko kli...

źródło: kebap

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JAuStURYErSE chłopie, on tam poszedł i nagrał bo taki ma kontent, to że ludzie są głupi widać po wykopie i właśnie takich sytuacjach, w końcu miliony much nie może się mylić xD
  • Odpowiedz
@JAuStURYErSE: z ksiazula taki znawca jedzenie ze nawet pizzy mrozonej nie potrafil w piekarniku podgrzac bo spalila mu sie. generalnie nie trzeba byc kucharzem zeby oceniac jedzenie ale ten ziomek to anty talencie kulinarne (robili serie z gotowania i to juz bylo potwierdzenie), a jakas tam wiedze trzeba miec zeby moc rzetelnie posilek ocenic moim zdaniem...
  • Odpowiedz
prowadzisz biznes

Masz klientów

Marudzisz że masz klientów bo musisz więcej pracować

@Okaz_prawilnosci: niby tak ale to nie amerykan dream
otwierasz lokal z kebabem bo może nawet lubisz i czujesz się
  • Odpowiedz
z ksiazula taki znawca jedzenie ze nawet pizzy mrozonej nie potrafil w piekarniku podgrzac bo spalila mu sie. generalnie nie trzeba byc kucharzem zeby oceniac jedzenie ale ten ziomek to anty talencie kulinarne (robili serie z gotowania i to juz bylo potwierdzenie), a jakas tam wiedze trzeba miec zeby moc rzetelnie posilek ocenic moim zdaniem...

@kocurrek32: piekło zamarzło że bronie jakiegoś jotubera, ale akurat księżulo sam wiele razy wspominał że
  • Odpowiedz
Przecież Google to usunie. Wystawiłem ostatnio ocenę maka w Funchal w sumie dwóch. Jeden ocena 2/5 drugi 3/5. W obu żarcie tragiczne w smaku, kanapki były tak złożone w kartoniku że wszystko było obok. Syf. Ten z lepszą oceną dostał 3 bo w kiblu było nieco czyściej. I wiecie co? Usunęli 🤣🤣🤣
hhunter22 - Przecież Google to usunie. Wystawiłem ostatnio ocenę maka w Funchal w sum...

źródło: temp_file6295783018058461911

Pobierz
  • Odpowiedz
@JAuStURYErSE kurde, zamiast się cieszyć, że komuś się powodzi to p0laki cebulaki oczywiście muszą d---------ć.

Inb4, jak dzwonię zrobić rezerwację w mojej ulubionej agroturystyce i słyszę, że mają pełno to im mówię, że się z tego cieszę, bo to dla mnie znaczy, że się kręci i nie znikną tak szybko. A ja mogę przyjechać w inny weekend.
  • Odpowiedz
albo 1* "przedmiot przyszedł połamany i zniszczony przez kuriera"

@Grzesiek_astronaut2: To akurat ma sens. Sprzedawca powinien zabezpieczyć przesyłkę, a często nawet przedmiot lata luzem po kartonie albo owinie stretchem i fajrant.
  • Odpowiedz
@Nemayu: weź wróć i przeczytaj cały komentarz. Ja rozumiem że wychodki czytają tylko nagłówki "znalezisk" ale żebyś komentarza nie przeczytał ? ""oceny przedmiotów na allegro i aliexpress?"" Masz system ocen przedmiotów i osobny system ocen sprzedającego.
  • Odpowiedz
@winsxspl: nawet za kolejkę nie rozumiem obniżonej oceny. Normalny człowiek jak widzi przed kebabem kolejkę, to idzie gdzie indziej, albo czeka jak koniecznie musi / chce. Czego te seby oczekują, że nagle magicznie więcej na godzinę ich będą klepać w tej budzie? To by się przełożyło na gorszą jakość, więc chyba lepiej, żeby robili swoim tempem i elo.
No ale czego ja od nich wymagam :D
  • Odpowiedz