Wpis z mikrobloga

@straszny_cham:
dawniej głupich nikt nie słuchał bo nie mieli nic mądrego do powiedzenia
później głupich nikt nie czytał bo nie umieli pisać
do niedawna głupi nic nie pisali w sieci bo nie potrafili obsłużyć komputera
a teraz mamy sociale i g---o media wiec głupi wreszcie doszli do głosu
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@pieknylowca: Pamiętam jakieś artykuły czy posty w tym stylu na sfd w okolicy roku 2000r. W stylu duża masa mięśniowa pozwoli na mniejsze obrażenia przy wypadkach samochodowych lub właśnie coś podobnego z tym nożem. Także chyba czytaliśmy to samo forum i te same posty %-)
  • Odpowiedz
  • 1
sfd w okolicy roku 2000r

@Abgymnic199: również pamiętam początki bodybuildingu w Polsce - posty typu obciąć włosy bo idzie w nie białko zamiast w mięśnie, albo robić barki tylko w środy bo coś tam wg programu treningowego Seby Trenbolonskiego
  • Odpowiedz
W stylu duża masa mięśniowa pozwoli na mniejsze obrażenia przy wypadkach samochodowych lub właśnie coś podobnego z tym nożem.

@Abgymnic199:
w sumie to trening siłowy prowadzi do wyższej mineralizacji kości, zwiększa ich gęstość i wytrzymałość. Taką kość ciężej złamać. Większy i mocniejszy gorset mięśniowy też może pomóc w przypadku zderzeń, uderzeń etc. Przeżyłem dwa ciężkie wypadki samochodowe i o ile w jednym gdybym nie otrzymał szybkiej pomocy wykrwawiłbym się od
  • Odpowiedz
@bdm_bq: Pewnie coś w tym jest chociaż napewno dużo zależy od przypadku/wypadku mi się po prostu od razu wyświetliło to sfd po przeczytaniu tego wpisu. Jakbyś mnie zapytał czy wolałbym przeżyć wyimaginowany wypadek czy zrezygnować z siły/masy to odpowiedź jest prosta xD
  • Odpowiedz