Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Potrzebuje sie poradzic specjalistow z wykopu bo sam nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Jest paszarnia do ktorej chodze zamawiac jedzenie na wynos, powiedzmy raz czy dwa w miesiacu tam jestem. Sprzedaje tam dziewczyna ktora mi sie podoba, zwykle przy ladzie jest tez druga dziewczyna, jej kolezanka. Czesto cos zagaduje, troche posmieszkujemy, odbieram zamowienie i tyle. No i teraz sytuacja wyglada tak, ze chcialbym jakos sprobowac wyciagnac numer od tej pierwszej ale tak zeby nie zrobic jej siary przy innych klientach i kolezance, ktora moglaby byc z tych cockblockerek „she is not interested” (chociaz chyba ta druga ma chlopa wiec moze nie bedzie zazdrosna).
Mam jeszcze jedna warpliwosc, ze ona moze byc taka mila i rozmowna bo zwyczajnie chce dostac tipa a nawet jej sie nie podobam (jej poprzedniczka, rowniez ladna byla tak samo mila i rozmowna (ja nigdy nie zaczynalem)). Nawet smieszkowaly na ten temat ostatnio ze mna ale szczerze to az ciezko byloby mi uwierzyc zeby az tak bo nigdzie w zadnej knajpie tak nie mam. Chyba dopoki nie sprobuje to sie nie dowiem
Do celu. Mam tutaj kilka opcji:
1. Wyczekiwac az bedzie sama i wtefy zapytac. Niestety ta opcja jest malo prawdopodobna, tyle co tam chodze i zawsze ktos tam jest obok
2. Zagadac przy kolezance. Tej opcji sie najbardziej boje i laska moze sie wystraszyc xD
3. Zostawic jej karteczke przed wyjsciem z numerem do mnie i jakas (nie)smieszna notatka w stylu „Nie chcialem Ci robic siary przy kolezance i klientach, napisz jakbys chciala sie lepiej poznac. 0700880774. Anon.” Opcja dla mnie preferowana bo najmniej stresujaca.
4. Zadzwonic na telefon do zamowien lub wyslac tam SMS. Na 80% to ona go odbiera
Licze sie z tym ze w wypadku niepowodzenia bedzie troche pszypau tam chodzic ale i tak mam sraki po tym jedzeniu wiec zadna strata, niczym nie ryzykuje. Sory za glupie pytanie ale mam dopiero 36 lat i srednio ogarniam takie rzeczy.
#zwiazki #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Ktora opcja
to czy jest obok koleżanka czy nie ma mniejsze znaczenie od tego jakie ty robisz na niej wrażenie
jeżeli widzi w tobie potencjał, to nawet jeżeli masz rację, że obecność koleżanki wymusi na niej "NIE" to będzie myślała i szukała sposobu żeby to jednak odkręcić
jeżeli nie widzi w tobie potencjału, to z koleżanką czy bez, po co jej to żeby jakiś goguś do
@gorobei: chłopie, większośc kobiet nie wykona żadnych konkretnych kroków z proszeniem o kontakt, choćby sam Henry Cavill tam przyszedł
największy poziom aprobaty o którym OP może marzyć to w czasie rozmowy spojrzeć jej w oczy, trochę przytrzymać wzrok, przedłużyć to i
@Shagal: ale z drugiej strony odsiewa to ludzi przekonanych o tym że dobrze wyglądają, ale nie przejawiają inicjatywy,
od tych mitycznych zakolaków manletów którzy spotykają się z modelkami
do rzadkości należą takie opowieści że "mój mąż był tak nieśmiały że patrzył na mnie z daleka i wstydził się podejść, więc po kilku
No i zobaczysz który dostaniesz i nie będzie przypału nawet przy jej koleżance
@MarkDickenberg: imo średni pretekst, bo to chyba oczywiste, że można złożyć zamówienie telefonicznie, a numer firmowy można łatwo znaleźć w necie. W takiej sytuacji da mu co najwyżej ulotkę (
Po prostu zagadaj jak człowiek. Może i nawet lepiej przy wszystkich. Możesz zostawić nr telefonu na serwetce i zapytać czy nie miałaby ochoty pośmieszkować po robocie przy kawie. Wtedy nie będzie miała problemu, że musi ci odpowiedzieć przy koleżankach.
Jeśli:
- tak - profit
- nie - mówisz że przynajmniej zostaje ci smaczne jedzenie.
@heniek_8 ale czy zagadanie przy
Jak ona Cię nie podnieca i nie umiesz mieć przy
@mirko_anonim: co ma być to będzie, jeśli jej zależy to jak nie ma kontaktu to przecież będziesz tam przychodził i zobaczysz czy sprawia wrażenie że chce mieć kontakt czy nie
w sumie przeciez nie mówię że
Wydaje mi się, że zagadanie wypadnie po prostu lepiej niż pisanie liścików typu kcesz ze mnom chodzić? Odp ważne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszkuję sobie trochę, ale czy nie wolisz przekonać się od razu, czy ona jest jakkolwiek zainteresowana lub w ogóle stanu wolnego, zamiast czekać na kontakt i być może się nie doczekać?
Ale zrób, co uważasz za słuszne. Sam wiesz
@heniek_8 szczerze to nie interesuja mnie dziewczyny, ktore w ten sposob by postepowaly. Jak leci na dynamiczniakow i pajacow to dla mnie red flag, powinna mnie akceptować takiego jakiego jestem - nieśmiałego. Ale coś trzeba poczynić, trochę słabo że sama nie wyszła z