Wpis z mikrobloga

A propos tych Waszych plakatów to na tym marszu nienawiści szło dziś ze sto tysięcy chłopa.
I wiecie co? W tym samym czasie mogliście po prostu te dzieci robić.

No chyba że… nie bardzo się nadajecie.
Bo jak ktoś z pianą na ustach wrzeszczy hasła które nawet nie da się zacytować bez wstydu,
to przepraszam bardzo ale mam wrażenie, że niektórzy nie nadają się nawet do wychowania psa, a co dopiero drugiego człowieka.

#polityka #bekakonfederacji #11listopada
Sin- - A propos tych Waszych plakatów to na tym marszu nienawiści szło dziś ze sto ty...

źródło: IMG_7023

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sin- przeglądałem fotki i na tym marszu nienawiści było sporo dzieci czyli jednak je robią chyba że zostały uprowadzone z bidula na czas marszu chociaż policja tego nie potwierdza. Na kontrmanifestacji czyli tych światłych i oświeconych dzieci nie widziałem czyli albo ich nie robią albo trzymają w domu pytanie po co ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sin-: jak taki prawicowiec ma zrobić dziecko? Z kolegą? Czy może robi się "nieprzyjemność" jakiejś losowej kobiecie?

Nie wiem - tylko pytam.
  • Odpowiedz
@Sin-: Warto przypomnieć że w Polsce jest ponad 30 tysięcy księży i 20 tysięcy zakonnic - osoby te decyzją watykańskiego okupanta zostały wyłączone z rynku matrymonialnego. Dlaczego środowiska prawicowe nie domagają się zniesienia celibatu odbierającego tym ludziom możliwość tworzenia rodzin i płodzenia dzieci, które z pewnością byłyby wychowywane w duchu wartości katolickich, tak bardzo lubianych przez konserwatywną stronę?
Ano tak, bo ich najbardziej boli psiecko i kotecko, gdzie to właśnie
  • Odpowiedz
@Sin- żeby robić dzieci musieliby mieć kobietę, owszem część sebixów ma Karyny, ale one akurat wczoraj stały za ladą w Żabce na osiedlu, by Janusze mogli zalać wczoraj pałę, a reszta co najwyżej Renię Rączkowską.
  • Odpowiedz