Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1922
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +359
źródło: 1000005415
Pobierz

tak zostałem wychowany
#priony
źródło: image
PobierzKiedyś zapytałem lekarza o co chodzi z tym pytaniem ? I właśnie wytłumaczył mi, że chodzi o priony i spożywanie wołowiny. Bo był w tamtych czasach spory problem.
@yggdrasill: też do przetopienia idą, ale zawsze popiół zostaje i nic więcej
@kingcel
Moje dziecki myślą, że jestem jakiś pokręcony, bo jak robię krowę to wydaję dźwięki zbliżone do tej zwariowanej krowy.
Najnowsza choroba wywoływania przez priony to choroba jeleni zombi w usa. Jest to tam juz poważny problem.
Choroba jeat śmiertelna, nie da się jej wyleczyć.
Problem z prionami jest taki że nie sa to żywe organizmy, nie maja dna/rna i nie da sie ich zwalczać prostymi metodami.
@Leel00: skąd tą bzdurę wytrzasnąłeś? Choroba prionowa wymusiła zmianę systemu sterylizacji, tj podniesienie temperatury i ciśnienia autoklawowania, i to już z 20 lat temu.
Ale nikt nie pyta o to czy ktoś przypadkiem nie siedział teraz w Indiach gdzie dosłownie ludzie obrzucają się odchodami, jedzą je wraz z surowym jedzeniem itd ¯_(ツ)_/¯
Nigdy w życiu takiego słowa nie słyszałem nawet
@kingcel: jeden z pierwszych memów, jakie pamiętam. Na mojej wsi internet był jeszcze roznoszony na płytach i dyskietkach.