Wpis z mikrobloga

@HardWax: jak można jeździć z tak ustawiona ręka na kierownicy. Przecież to się nie ma żadnego panowania w nagłej sytuacji i ogólnie to bardzo nie wygodne jest
  • Odpowiedz
kolejny level to ikonka ABS

@19216811: Kolejny level to r--------e się na drzewie. Gościu tuż przed maturą dostał w prezencie właśnie audi. Zabrał jeszcze kuzyna i ruszyli w "jazdę testową" po wiejskich krętych drogach. Nie ujechali nawet 10 km a skończyli tak. Podobno budzik zatrzymał się na 160 km/h.
ben-cole - >kolejny level to ikonka ABS

@19216811: Kolejny level to r--------e się n...

źródło: 5902f156b9a00_o_xlarge

Pobierz
  • Odpowiedz
@HardWax: jak miałem 18 lat i pojechałem do Holandii to ze mną przyjechał taki Kamil (nie pamiętam jak się nazywal z resztą nawet wtedy miałem to w dupie). Gruby niedomyty kuc/patus też 18 lat z tego co mówił tydzień wcześniej odebrał prawo jazdy. Nie przeszkadzało mu to jednak wziąć służbowe auto i jeździć do pracy 160(tyle auto pozwalało) jednocześnie będąc zupełnie upalonym (widywano go jak przed odbiorem pasażerów zatrzymywał się
  • Odpowiedz
@apacztengapalka: ja nawet 5 minut tak nie próbowałem nigdy
@WstretnyOwsik @lordprzegrywus kolejny Level to zimny łokieć, jakbym tak wysoko miał rękę trzymać to by mi odpadła po paru minutach. No chyba że goście 160cm podnoszą fotel na maksa w górę to wtedy trochę wygodniej jest, bo mi idealnie jest na tym podłokietniku przy klamce. Ale to też pewnie zależy od auta, jak wyprofilowane drzwi są.
  • Odpowiedz