Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: temp_file4711999146960521613
Pobierz@znowuzapomnialemhasla: no to jest jedyne wytłumaczenie xd nikt normalny o 6 rano przed robotą nie idzie na siłownie
@GladysDelKarmen: i to dopiero jest głupie gadanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@znowuzapomnialemhasla: to się do wszystkiego przekłada - pamiętam jak kiedyś zapytali Stephena Kinga jak on to robi że jest tak płodny literacko, skąd on ma tyle weny skąd motywacja, jak to możliwe?
a on odpowiedział:
źródło: 16359_1632232757_grafika800x600
Pobierz@GladysDelKarmen: zawsze mnie to r---------a. Chodzisz spać o 4-5 w nocy i wstajesz o 10-11 rano, to dla osób śpiących od 22 do 8 rano będziesz j-----m leniem I śpiochem XD
źródło: tony-stark-iron-man
Pobierz@GladysDelKarmen: xd
Jakby tak było to ludzie na budowach by zdychali a nie przyzwyczajali się do wysiłku. Ty myślisz że pójdziesz i pomachasz sztangą 2 razy z przerwą 10 minut pomiędzy seriami i potrzebujesz jeszcze odpoczynku ile jedna doba dwie?
Midmaxowanie nie ma sensu, jedynie konsekwentne treningi regularne.