Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Nawrocki deklaruje udział w marszu.
Stawiam 2137 peso, że Nawrocki odpali racę, a prawica będzie się spuszczać jakiego to mamy zajebistego prezydenta, lepszego niż Czesi XD
#nawrocki #trzaskowski #11listopada #warszawa #bekazpisu #polityka
@Kotlet_z_Chabowy: nigdy nie zabranial ignorancie, tylko organizatorzy marszu robili jakies durne bledy, i nie gejow tylko rownosci, wiekszosc idzie tam normalnych ludzi z rodzinami, nie tak jak ci to memiki przedstawiaja bo jestes urobiony propaganda. Kazdy marsz przyciaga jakies elementy, jak nie zboczencow to idiotow rzucajacych kostka brukowa w ludzi.
@EvilRogue: znając pociąg do analnych fiksacji prawicy wcale bym nie wykluczał takiej możliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)