@Cztero0404: a to jest prawda. Przecież ci ludzie stracili by rację bytu gdyby znikły te firmy krytykowane przez nich i co wtedy? XD Tylko że uważam że Areczek z całą ekipą dobrze o tym wiedzą i robia to z premedytacja, to ich fani są naiwnymi dzbanami
a to jest prawda. Przecież ci ludzie stracili by rację bytu gdyby znikły te firmy krytykowane przez nich i co wtedy? XD
@CzarnyTroll: Nieeee, myśl, że racji bytu mimo wszystko by nie stracili po prostu znaleźliby sobie inny cel. Kiszak na przykład nagle zaczął się wypowiadać bardzo pozytywnie o GTA VI widząc drugi trailer i nagle GTA stało się jedną z jego ulubionych serii gier kiedy wcześniej mówił, że on
@Amebka: Czyli wystarczy robić filmy w których będziesz w kółko powtarzał "Ubi złe, Ubi złe Ubi złe" a będziesz miał powodzenie wśród tych gamingowych ameb ( ͡°͜ʖ͡°)
@june_of_44: Dobra, ale takie jedno bardzo ważne pytanie w kontekście tej wypowiedzi. Kto k#w@ niby każe się spowiadać Kiszakowi? xD Jakby ludzie go punktują i śmieją się z niego bo trudno tego nie robić a ci sobie dosłownie wymyślają.
Na czerwono podkreśliłem moment gdzie juz nie wytrzymałem i parsknąłem smiechem :D
źródło: image
Pobierzźródło: LUDOS-DOMINACJA
PobierzMit: polscy ludolodzy wpływają na gamingowe korpo.
Fakty: nikt nie traktuje na poważnie żulobijców i plebsu robiącego content na taniej sensacji.
Jeżeli chcesz być mesjaszem gejmingu to bądź nieskazitelny. To takie trudne?
źródło: ubimoskwa
Pobierz@CzarnyTroll: Nieeee, myśl, że racji bytu mimo wszystko by nie stracili po prostu znaleźliby sobie inny cel. Kiszak na przykład nagle zaczął się wypowiadać bardzo pozytywnie o GTA VI widząc drugi trailer i nagle GTA stało się jedną z jego ulubionych serii gier kiedy wcześniej mówił, że on
źródło: obraz_2025-11-08_212921224
Pobierzźródło: obraz
Pobierz