Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

#alkoholizm #zalesie #depresja #gownowpis
@tenoy: żeby jeszcze się chciało...
@TheDarkSideOfTheMoon: sorry ziomek, ale p--------z głupoty.
Alko jest silnym depresantem więc odstawienie go to zbawienie dla mózgu. Może teraz trzeba iść na jakąś terapie czy wziąć się za siebie? Samo się nie naprawi.
@piaskun87: Może jestem inny... mi tam było lepiej jak wypiłem.
Teraz trzeba sobie znaleźć zdrową dopaminę, lepiej się odżywiać, lepiej spać, przyjmować suplementy, planować każdy dzień.
Może chlałeś bo miałeś już depresje? Warto to przeanalizować i zrobić jakieś kroki, ale to co wyżej napisałem jest mega
@bajo18: Jak już młodość i najlepsze lata przeminęły z wiatrem i w sumie nic z nich nie skorzystałem to pytanie: czy dalej zdrowie jest mi potrzebne?
@Gawith_Apricot: Bardzo możliwe. Możliwe, że zaczęło się to już w gimnazjum. To by wiele tłumaczyło. Zamiast korzystać z życia to wegetowałem w