Aktywne Wpisy

wjkp +2
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

dzisiaj jak patrzę na ludzi, na tych z którymi pracowałem, w korpo czy w zwykłej robocie, powiem tylko jedno, dzisiaj liczą się tylko znajomości, pieniądze, władza, nic więcej.
ludzie są dla siebie jak wilki, nie ma przyjaźni w pracy, to tylko ludzie, którzy jedni chcą się piąć i mieć więcej władzy i kasy a drudzy przyjdą i się będą obijać.
jednych i drugich rozumiem, po części to wynika z wychowania, a z drugiej strony z parcia na kasę i z powodu zwykłej chemii w organizmie. Jeden ma więcej testosteronu a drugi mniej.
generalnie to taki wstęp do tematów rodzinnych, związków. Jak pomyślę sobie o ludziach których znam, którym gdzieś się udało życie, to podstawą jest dobranie się, odpowiednie charaktery i podobne cele.
czytam te różne wpisy o związkach i jak w pracbaza, nie ma do końca normalnych ludzi, tak pokrótce, czasami coś zepsuje 2 strone, czasami ty.
Na prawdę szczęście to móc po prostu pójść do lasu, być szczęśliwym sam ze sobą.
Jeśli ci nie wyszło w związku to nie twoja wina, szczerze, nie szukaj na siłę 2 osoby. Jak nie przyjdzie to nie przyjdzie.
Może nie wierzysz, a może zacznij i zacznij się modlić o znalezienie fajnej laski, takiej normalnej.
#zwiazki #rodzina #chlopak #dziewczyny #kryzys #problemy #przemyslenia #p-----c #manipulacja #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora Wpisu